duminică, august 14, 2022

Ce se întâmplă cu Gabriela Cristea? Adevărul despre BOALA secretă de care suferă în tăcere. Se pare că anii plini de stres și muncă și-au pus amprenta asupra sănătății sale.

Prezentatoarea TV se confruntă cu niște dureri care nu îi dau pace de o bună perioadă de timp, dar care s-au accentuat în ultima vreme.

Vedeta nu a mai lăsat timpul să treacă și a mers de urgență la spital pentru mai multe investigații medicale amănunțite.

Te-ar mai interesa: Soțul Gabrielei Cristea și-a îngrijorat urmăritori...

Specialiștii în domeniul medical estimează că 40% dintre oameni suferă de sciatică pe parcursul vieții, problema medicală apărând cel mai adesea după vârsta de 40 de ani, scrie Cancan.

Ce se întâmplă cu Gabriela Cristea? „Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea.

Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a declarat Gabriela Cristea după ce a ieșit din cabinetul medicului, într-un vlog de pe Youtube.


Gabriela Cristea a apelat la ajutorul unui psiholog

Reamintim că, în urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Chiar dacă a fost norocoasă căci a suferit de o formă ușoară a bolii, Gabriela Cristea a avut nevoie de consiliere din partea unui psiholog. Soția lui Tavi Clonda s-a confruntat cu atacuri de panică, gândindu-se că soțul și copiii ei ar putea fi în pericol.

Te-ar mai interesa: Durere de spate sau de rinichi? AȘA faci diferența...

“Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Te-ar mai interesa: Atenție la băuturile expuse la soare. Avertisment ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private