miercuri, iunie 29, 2022

Ce se întâmplă cu Volodimir Zelenski? Ridurile fatale au schimbat forma ochilor! Specialist: „Vorbim de schimbări, dar nu în bine”.

Elena Miff, un cunoscut fizionomist de peste hotare a scos la iveală detalii neștiute despre liderul ucrainean. La doar 3 de la începutul războiului, pe fața lui Volodimir Zelenski au apărut riduri „fatale”, care nu sunt legate de vârstă.

La dor 44 de ani, Zelenski e prea tânăr pentru schimbările care se citesc pe chipul lui. Specialista susține că  schimbările faciale au legătură cu funcția pe care o ocupă și perioadele pe care le traversează, anunțând clipe și mai greu de înfruntat.

Te-ar mai interesa: STUDIU: DEPRESIA poate fi tratată și cu PROBIOTICE...

Ce se întâmplă cu Volodimir Zelenski? Ridurile fatale au schimbat forma ochilor! Specialist: „Vorbim de schimbări, dar nu în bine”

„Un anumit rid din zona frontală sugerează că Zelenski este pregătit pentru schimbări mari, dar nu în bine”, a observat Miff, potrivit România TV.

„Vorbim de o anumită zonă frontală şi ridurile fatale care au apărut. Ele au schimbat forma ochilor, lucru care se întâmplă extrem de frecvent, însă abia la o anumită vârstă, la bătrâneţe. El este încă tânăr, dar totuşi zona ochilor îi este deformată”, mai spune ea.

Elena Miff aobservat  și urme de dependență pe fața recent umflată a liderului ucrainean.

„Din punct de vedere al fizionomiei, el a pronunțat dependențe de toate felurile. Poate avea dependențe sexuale, alcool, droguri, jocuri și așa mai departe. S-a născut cu asta, nu îl va părăsi niciodată asta”, mai este ea de părere.

Te-ar mai interesa: Mai ușor să previi. Află 5 reguli FENG SHUI pentru...

Potrivit lui Miff, schimbările de pe fața lui Volodimir Zelenski vorbesc și despre singurătatea și dezamăgirea acestuia. Când comparăm imaginile de dinainte și după preluarea mandatului de șef al statului, devine clar cât de dificilă este această meserie pentru liderul ucrainean.

„Ceea ce vedem acum este o privire complet abstractă, o dezamăgire totală. Este foarte singur în interior”, este sigur fizionomistul.

Te-ar mai interesa: Doliu în televiziune. O celebră prezentatoare s-a ...

Mai mult decât atât, făcând o comparație între Zelenski de pe vremea când nu ocupa funcția de președinte și cel de la momentul actual, specialista citește pe chipul politicianului urmele singurătății și ale dezamăgirii.

Ea este de părere că pentru Volodimir Zelenski  este foarte greu să fie în pielea unui personaj politic atât de controversat, fiind și o țintă clară a armatei ruse.

Te-ar mai interesa: Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnulu...

„Ceea ce vedem acum este o privire complet abstractă, o dezamăgire totală. Este foarte singur în interior”, este sigur fizionomistul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private