joi, mai 26, 2022

Volodimir Zelenski, avertisment șoc: „România și statele baltice vor deveni următoarele ținte”. Ce le cere președintele Ucrainei țărilor occidentale.

Într-un discurs susținut în limba engleză, Volodimir Zelenski le-a cerut din nou ţărilor occidentale să trimită ajutoare militare Ucrainei.

Președintele Ucrainei a avertizat că în cazul în care Ucraina va fi învinsă, Rusia va găsi noi ţinte. Printre aceste ținte s-ar putea număra țări precum Polonia, România şi ţările baltice.

Te-ar mai interesa: Dieta keto: 5 alimente SĂNĂTOASE care ar putea împ...

Volodimir Zelenski, avertisment șoc: „România și statele baltice vor deveni următoarele ținte”

Preşedintele Volodimir Zelenski le-a cerut din nou ţărilor occidentale să trimită ajutoare militare Ucrainei. Liderul de la Kiev a avertizat că, în cazul în care Ucraina va fi învinsă, Rusia va găsi noi ţinte, precum România, Polonia şi ţările baltice.

La peste o lună şi jumătate de la izbucnirea războiului din Ucraina, Volodimir Zelenski a avertizat că există pericolul ca agresiunea militară să se extindă în estul Europei.

„Rusia a început un război total împotriva Ucrainei în 24 februarie. Acum suntem în aprilie. Rusia s-a bazat că va cuceri Ucraina în cinci zile. Acel termen limită l-au stabilit pentru distrugerea țării noastre și a democrației noastre.

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

Dar n-au avut nici cea mai mică idee cu ce urmau să se confrunte. Rusia nu a știut cât de mult ne prețuim libertatea. Ne-am apărat în fața lor mai mult decât au plănuit ei, invadatorii. Am distrus mai mult armament și echipament rusesc decât au unele armate europene. Dar nu e suficient. Rusia încă are capacitate să atace – și nu doar Ucraina – Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte, dacă libertatea Ucrainei cade”, a declarat Volodimir Zelenski, potrivit Digi24.

Te-ar mai interesa: Afecțiunile vezicii urinare asociate cu grăsimea v...

„Înarmați Ucraina acum pentru a apăra libertatea”

„Imaginile de la Bucha și Mariupol au demonstrat intențiile reale ale rușilor în fața întregii lumi. Ei nu pot fi opriți decât de forța armelor. Trebuie să se întâmple acum. Ucraina are nevoie de armament și resurse, avem nevoie de artilerie grea, vehicule militare, sisteme de apărare aeriană și avioane de luptă. Orice poate respinge atacul rusesc și opri crimele lor de război.

Te-ar mai interesa: Pfizer va vinde toate medicamentele sale brevetate...

Artilerie de 155 mm, obuze de artilerie de 152 mm, oricât de multe este posibil. Sisteme de lansare de rachete multiple – Grad, Smerch, Tornad sau M142 HIMARS. Vehicule blindate, tancuri, T-72 sau alte tancuri similare din SUA sau Germania. Sisteme de apărare aeriană , S-300, BUK sau echivalente occidentale.

Avem nevoie de avioane militare pentru a ne debloca orașele și a salva milioane de ucraineni și milioane de europeni.

Te-ar mai interesa: A intrat în moarte cerebrală după ce a căzut cu tr...

Libertatea trebuie să fie înarmată mai bine decât tirania. Țările occidentale au toate motivele să ne ajute. Victoria finală împotriva tiraniei și numărul de oameni salvați depinde de ei. Înarmați Ucraina acum pentru a apăra libertatea”, a mai spus președintele ucrainean.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private