joi, februarie 2, 2023

Ce se întâmplă dacă bei ulei de măsline pe stomacul gol? Uleiul de măsline extravirgin este unul dintre acele alimente pe care organismul le absoarbe direct, așa că, atunci când este luat pe stomacul gol, toți nutrienții și beneficiile pe care le oferă sunt absorbite mult mai bine și mai rapid și, de asemenea, proprietățile sale sunt multiplicate.

Se spune că unii oameni din regiunea mediteraneană beau 1/4 cană (60 ml) de ulei de măsline în fiecare dimineață.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă: Leșin, amețeală, confuzie, sau ve...

Într-adevăr, aceasta poate fi o modalitate de a profita de numeroasele sale beneficii potențiale antiinflamatorii și de prevenire a bolilor.

Avantajele administrării unei linguri de ulei de măsline în fiecare dimineață pe stomacul gol:

  • Îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv: stimulează tranzitul intestinal, promovează absorbția nutrienților, reduce aciditatea gastrică …
  • Își întărește proprietățile antiinflamatorii, care ajută la ameliorarea gastritei.
  • Previne apariția cancerelor legate de sistemul digestiv datorită conținutului său ridicat în hidroxicortizol.
  • Stimulează funcționarea vezicii biliare, reducând formarea calculilor biliari și ajută la dizolvarea și eliminarea pietrelor care s-au format deja.
  • Ajută la încetarea fumatului: Se spune că administrarea a cinci picături de ulei de măsline pe stomacul gol în fiecare dimineață ajută la combaterea efectelor de dependență ale nicotinei.
  • Ajută la pierderea în greutate, deoarece are efecte sățioase care calmează pofta de mâncare și facilitează, de asemenea, procesul de transformare a alimentelor, transformând grăsimile dăunătoare în grăsimi nesaturate sau „bune”.
  • Combate mahmureala: uleiul de măsline creează o peliculă în stomac care face ca alcoolul să fie absorbit mai lent evitând acel disconfort din stomac.

După ce am văzut toate beneficiile pe care le aduce uleiul de măsline sănătății noastre, ne dăm seama că merită să plătim puțin mai mult și să cumpărăm suc de măsline adevărat: Uleiul de măsline extravirgin.

Pentru a începe ziua cu energie și pentru a ne ajuta corpul să funcționeze mai bine, vă recomandăm să luați o lingură de ulei de măsline extravirgin pe stomacul gol, ca să nu mai vorbim după un mic dejun bun.

 

 

Te-ar mai interesa: Ai dureri articulare? Remediu minune care combate ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private