marți, august 16, 2022

Pentru sănătatea oamenilor, oamenii de știință au descoperit cum se poate slăbi, într-un mod eficient. Ei spun că orele la care mănânci sunt extrem de importante.


Dacă mânânci la anumite ore poți slăbi mult

Potrivit celor mai renumiți experți, consumul micului dejun te poate ajuta să arzi grăsimile, în timp ce consumul a cinci, șase mese mici pe zi împiedică încetinirea metabolismului.

În acest context, studiile arată rezultate mixte și nu este clar dacă mesele mici și frecvente te ajută să slăbești.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că poți face cancer hepatic! Exper...

În general, orele la care să mănânci zilnic pentru a slăbi sunt clasificate după momentul zilei. Prima masă importantă este cea de dimineață, iar specialiștii spun că este recomandat să fie între orele 06:00 și 9:45.

La micul dejun, se recomandă un menu bogat în proteine

Un al doilea interval recomandat de specialiști este la aproximativ două, patru ore după micul dejun, fiind vorba despre gustări. Următoarea oră recomandată este 15:00, care va trebui să fie la fel de consistent.

Alte gustări se pot lua tot la interval de două, patru ore după prânz. Cina se poate lua între 17:00 și 19:00, exclus mai târziu, potrivit playtech.ro.

Te-ar mai interesa: Vrei să scapi de grăsimea de pe burtă? Evită acest...

Mâncatul zilnic la aceeași oră

Mâncatul la aceeași oră va menține corpul activ în timpul orelor de lucru. Lipsa unei mese poate avea efecte negative asupra metabolismului organismului, poate afecta starea de spirit și performanța zilnică, mai arată sursa citată.

Ce se întâmplă în corpul tău după ce ai slăbit

După primele kilograme date jos, în corpul tău se vor produce schimbări semnificative. Iată ce se întâmplă, de fapt, în organismul tău după ce ai slăbit cinci kilograme.

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit...

Totuși, dacă ajungi să slăbești 5 kilograme, vei observa faptul că celulele tale adipoase se vor micșora.

„Pe măsură ce corpul tău începe să extragă energie din celulele tale adipoase pentru a compensa energia din alimentele pe care nu le consumi, acestea se vor micșora”, spune dr. Mike Roussell, PhD, co-fondator al Neuro Coffee.

De asemenea, faptul că vei reuși să scapi de kilogramele în plus îți va ține sub control glicemia.

Te-ar mai interesa: Ești mereu furios, supărat, stresat? Calmează-ți n...

„Mâncarea mai puțină și efortul mai mult va crea o sensibilitate mai mare la insulină, ceea ce permite organismului să controleze și să stabilizeze mai bine nivelul zahărului din sânge”, spune Roussell. Menținerea nivelului de zahăr din sânge te poate ajuta să eviți senzația de foame.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private