Sari la conținut

Anca Serea, schimbări radicale. La ce a apelat vedeta ca să scape de boala

Din cuprinsul articolului

Anca Serea, frumoasa soție a lui Adi Sînă, se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Ea este nevoită să facă câteva schimbări radicale în stilul său de viață. Recent, medicii i-au recomandat să introducă în dietă un aliment pe care Anca Serea nu l-a consumat de multă vreme.

În ultimii ani, Anca Serea, mamă mama fericită și împlinită a șase copii, a făcut numeroase vizite la spital. Anemia fiind principala sa problemă de sănătate.
Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, a dispărut pentru o perioadă de pe rețelele de socializare, unde este foarte activă. Vedeta a explicat ulterior fanilor că nu s-a simțit bine. Acum, bruneta se confruntă cu o nouă problemă de sănătate, tensiunea arterială scăzută. Vedeta are un program zilnic foarte încărcat și nu întotdeauna apucă să mănânce ca la carte, iar în timp, acest ritm îi face probleme.

Anca Serea,  probleme cu sănătatea

„Eu am o tensiune foarte oscilantă, dar nu e o problemă ca și cum ar fi ceva grav. Chiar sunt bine acum. Încerc să am grijă de mine pe cât pot”, a spus Anca Serea.

Întrebată în ce fel i-a schimbat viața faptul că a fost diagnosticată cu anemie, aceasta a zis că trebuie să țină cont de anumite lucruri.

E adevărat că nu poate să neglijeze anumite sarcini, mai ales când vine vorba despre creșterea copiilor, însă e mai atentă la ce și cât mănâncă.

Anca a mărturisit că e conștientă că după o anumită vârstă nu te mai poți pune cu legile biologice, așa că a început să consume alimente pe care altădată le ignora.

Nu a fost un mare fan al cărnii, dar de la o vreme introduce și proteina animală în mesele ei zilnice.

„Nu am încotro, îți dai seama… Ce pot să fac dacă acesta e ritmul vieții mele normale? E un ritm pe care mi l-am setat, cu trezitul de dimineață, cu copiii, mai am și tot felul de activități.

Organizez tot felul de chestii. E adevărat că încerc să am un program cât mai riguros. Înainte nu mâncam proteină animală foarte mult. Pur și simplu, nu îmi plăcea. Acum încerc asta mai des.

Iau suplimente dacă este cazul, merg mai des la doctori. Fac lucruri pe care orice om normal ar trebui să le facă, să își verifice din când în când sănătatea. Am făcut și sesiuni de acupunctură, de exemplu”, a detaliat Anca Serea pentru fanatik.ro.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: