Sari la conținut

Ce secret de frumusețe are Carmen Harra.  Am aflat ce își face la ten

Carmen Harra își ține mereu la curent admiratorii cu tot felul de lucruri. Ea le-a mărturisit acestora și câteva secrete. Iată ce își face la ten clarvăzătoarea.

Ce secret de frumusețe are Carmen Harra.  Am aflat ce își face la ten

Carmen Harra știe că imaginea este foarte importantă şi face sacrificii să se menţină în formă. Deși are 67 de ani, artista nu a apelat la terapii invazive pentru tenul său. În trecut, ea a apelat la un medic estetician, de unde a plecat cu ridurile netezite şi un zâmbet larg pe chip.

clarvăzătoarea a primit indicaţii în privința tratamentelor pe care le-ar putea face pentru regerenarea și întreținerea tenului.

„Are un ten foarte frumos, evident cu câteva riduri, absolut normale la o anumită vârstă. Doamna Harra nu și-a dorit terapii invazive, așa că am ales pentru o primă ședință un tratament cu acid hialuronic. Substanță ce se găsește în aproape toate structurile organismului, dar și cu toxină botulinică cunoscută pentru efectul de netezire a ridurilor”, a declarat medicul.

Citeste si:

Lifting facial nechirurgical

„La următoarea vizită în România, îi recomand un lifting facial nechirurgical cu fire Aptos. Rezultatul este natural și de durată”, a mărturisit dr. Daniela Cățănaș, potrivit click.ro.

Carmen Harra spune că este adepta terapiilor invazive sau a operațiilor estetice, dar tratamentele de regenerare o ajută să își mențină tenul tânăr.

„Fiecare vârstă are frumusețea ei și trebuie să vedem asta. Nu sunt adepta terapiilor invazive sau a operațiilor estetice, dar tratamentele de regenerare și cele care ne ajută să ne menținem tenul tânăr le recomand cu drag. Am avut emoții înaintea vizitei la medicul estetician, dar doamna doctor a știut să îmi explice cu căldură și să mă facă să înțeleg importanța acestor terapii”, a spus Carmen Harra.

Dacă nu vă permiteți o vizită la medicul estetician, există tot felul de tratamente și remedii naturiste pentru ten.

Tratamente naturiste pentru un ten frumos și luminos

  • Tratament naturist pentru ten cu gălbenuș de ou

Gălbenușul de ou poate oferi o hidratare suplimentara pielii. Pentru o astfel de masca ai nevoie de un gălbenuș de ou, o lingura mica cu ulei de măsline și o lingura mica cu zeama de lămâie. Se aplica masca pe piele, se lasă aproximativ 15 minute pentru a acționă și apoi se clătește cu apa călduță. O astfel de masca este ideala pentru persoanele cu ten uscat.

  • Tratament naturist pentru ten cu miere

Mierea este ideala pentru a îndepărtă impuritățile din porii pielii. Pentru aceasta masca, ai nevoie de doua linguri mici de miere și o lingura mica cu zeama de lămâie, pe care să le amesteci bine. Aplica masca pe fata, las-o să acționeze aproximativ 10-15 minute, după care o poți îndepărtă cu apa călduță. Acest tip de masca este potrivit pentru tenul mixt, gras sau acneic.

  • Tratament naturist pentru ten cu ulei de măsline

Uleiul de măsline este recomandat pentru ten, utilizat în special în combinație cu mierea de albine. O astfel de masca nu numai că este hidratanta, dar ajuta și la închiderea porilor.

O alta masca pentru fata cu ulei de măsline este cea în combinație cu bananele. Ia o jumătate de banana potrivita și piseaz-o, apoi adaugă o linguriță cu ulei de măsline. Amesteca-le până obții o pasta omogena, apoi aplica pe fata și lasă masca să acționeze timp de 15 minute. În final clătește cu apa călduță. Datorita proprietăților bananei, acest tip de masca este ideala pentru tenul sensibil.

Poți încercă diverse combinații de astfel de produse pentru fata, însă recomandat este că acestea să fie cât mai naturale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.