Sari la conținut

Ce-și dorește Cătălin Botezatu în 2023? Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva

Ce-și dorește Cătălin Botezatu în 2023? După ce, în 2019, medicii i-au descoperit o tumoră la colon și a trecut printr-o operație extrem de dificilă, cunoscutul creator de modă s-a decis să trăiască viața la maxim.

Pentru că, pe lângă faptul că a fost supus unei proceduri de extirpare a tumorii și unei proceduri de chimioterapie hipertermică, ca și cum n-at fi de ajuns, Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă. Potrivit designerului, un rol important îl au controalele de rutină.

„Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r. designerul se adresa Evei Pavel, consilierul medical internațional, care l-a ajutat cu intervențiile din Turcia), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital.

Din păcate, o viață tumultuoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră (…)”, declara Botezatu, la începutul anului trecut, într-o emisiune TV.

Cea mai mare dorință a lui Cătălin Botezatu în 2023

Iată că la început de an 2023, Cătălin Botezatu și-a propus ca anul acesta să pună mai mult preț pe lucrurile spirituale decât pe cele materiale.

„În afara faptului că îmi doresc să fiu sănătos, îmi mai doresc să fiu puțin, cât se poate, măcar un dram de fericire. Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit. Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că sunt o imagine publică și trebuie să ai o ușoară mască, nu falsă.

Dar nici nu poți să apari în fața oamenilor, fanilor, supărat, posomorât, pentru problemele pe care le ai. Oamenii vor să vadă întotdeauna un Cătălin Botezatu urcat pe acel piedestal, lipsit de probleme, dar nu e tot timpul așa”, a dezvăluit creatorul de modă, potrivit Spectacola.ro.

„Fericirea pentru mine înseamnă atât de puțin”

Cătălin Botezatu își dorește să fie iubit și acceptat pentru ceea ce este, nu ceea ce are.

„Fericirea pentru mine înseamnă atât de puțin. Fericirea pentru mine este să fii într-un loc frumos, nu neapărat sofisticat, cu persoana pe care o iubești și care să te iubească, așa, simplu, pentru cine ești, nu pentru vedeta Cătălin Botezatu, pentru omul Cătălin Botezatu.

Care să spună cuvinte frumoase, să aibă simțul umorului, care să se bucure de aceleași lucruri frumoase de care te bucuri și tu. Asta înseamnă fericirea.

90% dintre oameni nu mai văd omul adevărat, în ziua de astăzi. S-a întâmplat și în anturaj, și între prieteni, în tot ce vrei tu. S-au cernut.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu,

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel