Sari la conținut

Ce simți când ți s-au făcut farmece. Apar aceste SIMPTOME, însă medicii nu găsesc o cauză

Arhimandritul Nectarie Moulatsioti a publicat o carte referitoare la farmece și la felul în care acestea se pot dezlega. Părintele admite că vrăjile și magia pot să se lipească de oameni, însă doar de cei care „nu duc o viață creștină”. Cum îți dai seama dacă ți s-a făcut o vrajă și cum să o dezlegi.

Arhimandritul Nectarie Moulatsioti mărturisește că există vrăji și farmece și ca numeroși oameni au de suferit din cauza magiei, lucru absolut îngrijorător. Părintele menționează rugăciunile care desfac vrăjile, în special pe cele scrise de Marele Vasile, Ioan Hrisostom și Sfântul Ciprian.

Ce simți când ți s-au făcut farmece

Aici aveți principalele semne care arată că vi s-au făcut farmece.

„În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii suferinzi din pricina magiei sunt următoarele: dureri groaznice de cap, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi.

Palpitaţii, amorţelile inimii, mâinilor sau extremităţilor de jos, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, să nu poată sta omul în casa lui, să aibă capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, să simtă că îl sugrumă ceva de gât, să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc.

Acestea sunt câteva dintre simptomele din care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă l-au atins”, a scris Nectarie Moulatsioti în cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate”.

Cum se manifestă farmecele

Arhimandritul Nectarios a descris o serie de simptome care pot fi considerate drept efecte nefaste ale farmecelor. „Dacă cineva are capul greu sau dacă simte o apăsare pe piept nu trebuie să se gândească imediat că i s-au făcut farmece. Tot aşa cum unii nu vor să creadă nici în ruptul capului că li s-au făcut farmece (deşi găsesc pe pragul uşii diferite urme–broaşte moarte sau alte semne), tot aşa alţii sunt obsedaţi că li s-au făcut farmece, şi confundă stările de oboseală, sau rău fizic, cu manifestări ale farmecelor.

Numai preoţii care păstrează dreapta-credinţă sunt în măsură să spună dacă cineva este sau nu sub influenţa farmecelor (ceilalti preoţi, care deschid cartea sau fac alte practici magice, încearcă să convingă oamenii că au farmece numai pentru a-şi mări numărul de clienţi)”, scrie acesta în cartea despre farmece, potrivit Antena 3.

Rugăciunea Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor

„… depărtează demonii şi stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul şi fă-l să-şi dea roadele lui; copacii şi viile să-şi dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate şi izbăvite de nerodirea pântecelui; acestea şi toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă şi toată zidirea Ta de toate legăturile diavoleşti. Şi dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale vrăjilor, ale farmecelor şi ale puterilor potrivnice”.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: