Sari la conținut

Ce spun astrele despre cei doi Vladimiri ai momentului? „Atât Putin, cât şi Zelenski au o structură negativă”

Ce spun astrele despre cei doi Vladimiri ai momentului? „Atât Putin, cât şi Zelenski au o structură negativă”.

Astrologul Maria Sârbu spune că, potrivit astrogamei personale a lui Vladimir Putin, președintele Rusiei nu va pica în curând. În cazul în care, însă, acest lucru se va întâmpla, locul său va fi luat tot de o persoană dominat de o forță negativă.

Reputatul astrolog Maria Sârbu a analizat atât astrograma lui Vladimir Putin, cât şi cea a lui Volodimir Zelenski. În urma analizei astrogamelor celor doi președinți aflați pe scena internațională în momentul de față, astrologul a constatat că cei doi lideri implicați în acest război, Volodimir Zelenski și Vladimir Putin, au o structură negativă.

Trebuie subliniat că astrogramele celor doi lideri politici sunt orientative, întrucât nu se cunosc orele exacte ale nașterii celor doi pentru a le putea stabili ascendentul.

Ce spun astrele despre cei doi Vladimiri ai momentului? „Atât Putin, cât şi Zelenski au o structură negativă”

Cei doi Vladimiri ai momentului sunt zodii de aer. Putin este Balanță, născut pe 7 octombrie 1952, iar Zelenski este Vărsător, născut pe 25 ianuarie 1978. Deşi zodiile de aer au o compatibilitate bună, ba chiar o complicitate, există situaţii în care se pot uni în rele.

Iar când perspectivele de viaţă a două zodii de aer intră în conflict, poate ieși foarte urât, susține astrologul Maria Sârbu. Atât Putin, cât şi Zelenski au o structură negativă.

„De la forțele negative ne putem aștepta la lucruri doar negative și mai devreme sau mai târziu se va vedea cu ochiul liber. Sunt mulți șefi de state care, din păcate, nu au o energie preponderent benefică. Iar asta arată că omenirea nu este condusă de lumină.

Acum, lucrurile arată în toată negativitatea lor, destul de neplăcut, dar încă nu este atât de neplăcut pe cât ar putea fi.

Vom avea perioade care agită forțele negative și mai tare și nu suntem foarte departe de aceste momente. Nu sunt pericole maxime momentan. Dar monstruleții vor ieşi la iveală din fiecare: șef de stat sau om de rând.

Cei doi sunt în acest moment pe aceeași vibrație și nu ar fi cu nimic diferit dacă unul ar fi în locul celuilalt. În ambele cazuri există o energie luciferiană care călăuzește, din păcate, personalitatea celor doi, din plan subtil. Ea a fost acolo tot timpul și nu este acum mai mare. Este momentul astral al ”monstruleților”, a declarat Maria Sârbu pentru Fanatik.

 „Sunt unele state si unii șefi de state care nu s-ar opri aici”

Potrivit astrologului Maria Sârbu, acțiunile lui Putin ar putea să se întoarcă asupra sa ca o pedeapsă karmică, dar acest lucru se va întâmpla în timp.

„Aș spune că nu se termină aici și așa. Vor mai fi situații la fel de neplăcute și în lunile următoare. Mi-e teamă de intervale precum: 23 martie – 13 mai si 13 – 25 septembrie. Plus 31 martie – 10 aprilie, plus 30 aprilie – 20 mai.

Și pot afirma ca sunt unele state si unii șefi de state care nu s-ar opri aici și mă refer la perioada cea mai grea în ceea ce privește acțiunile necugetate și dorința de distrugere împreună. La final de an, în două etape: după 31 octombrie sau chiar mai devreme, după 10-20 octombrie și a doua etapă după 28 decembrie, sau chiar două săptămâni mai devreme.

Nu cred că va pica Putin. Singurul risc al lui în acest sens este în mai sau în octombrie – decembrie. Dar şi dacă s-ar întâmpla asta, cu siguranță că tot tot ar exista aceeași forță negativă care îl va înlocui. Sper din toată inima să trăim acel moment când lumina conduce Terra și din cer și de pe Pământ”, a conchis astrologul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel