Sari la conținut

Horoscop! Astrologii spun de ce au loc schimbări majore în  astrograma fiecăruia la fiecare șapte ani

Horoscop special! Astrologii spun de ce au loc schimbări majore în  astrograma fiecăruia la fiecare șapte ani

Potrivit astrologilor, la fiecare șapte ani, au loc schimbările majore în viața nativilor. De ce se întâmplă asta? Saturn face un aspect cu Luna în astrograma fiecăruia.

Uneori, Saturn poate cu siguranță să ne rețină, să ne încetinească, să coincidă cu pierderi și să testeze ceea ce facem în viață. În multe privințe, Saturn este cea mai importantă planetă din astrogramă, dar acest lucru nu anulează în niciun caz celelalte planete sau nu le face mai puțin importante.

De-a lungul unei perioade de 30 de ani, Saturn va tranzita fiecare casă a hărții natale. Privind tranzitul lui Saturn și ceea ce aspectează, putem determina ce domeniu al vieții va influența Saturn la fiecare doi ani și jumătate, pe măsură ce se deplasează de la o casă la alta.

Citeste si:

Luna din harta noastră natală reprezintă casa, partea noastră feminină și emoțiile noastre. Dacă Saturn face aspecte pozitive la Lună, în multe cazuri acest lucru poate reprezenta stabilitate. Dacă face aspecte negative, deseori ne confruntăm cu pierderi, depresie sau cel puțin o lipsă de bucurie și fericire.

Efectele tranzitului lui Saturn către Luna natală, conform Your Tango:

Saturn în conjuncție cu Luna natală
Să începem cu tranzitul o dată la 30 de ani al lui Saturn în conjuncție cu Luna natală. Atunci când Saturn se află în conjuncție cu Luna ne confruntăm de obicei cu un anumit tip de pierdere, durere sau depresie. Saturn în conjuncție cu Luna are adesea ca rezultat sentimentul că ai atins o prăpastie emoțională.

Deoarece Saturn guvernează partea feminină, este posibil ca în această perioadă să devenim preocupați de sănătatea sau afacerile femeilor din familie, sau care sunt importante pentru noi, în special mama, bunica sau alte rude apropiate și familia extinsă. În harta unui bărbat, Luna ar reprezenta o perioadă în care soția trece printr-o perioadă dificilă dacă este căsătorit sau are o relație apropiată.

Pentru unii, Saturn în conjuncție cu Luna poate duce la schimbări majore în viață. Dintr-o perspectivă spirituală, aceasta este considerată a fi o perioadă în care este nevoie de o reflecție intensă asupra propriei persoane.

Uneori, Saturn conjuncție cu Luna poate pune capăt unor relații și, în cel mai rău caz, poate fi legat de moarte, dar numai dacă și alte aspecte din hartă indică acest lucru.

Saturn sextil Luna natală
La șapte ani după conjuncție, experimentăm sextilul lui Saturn cu Luna natală. Un sextil nu este un tranzit dur, dar greutatea lui Saturn poate fi totuși resimțită de unii mai mult decât de alții sau poate părea pur și simplu plictisitoare. În acest caz, totuși, Saturn ar trebui să funcționeze ca o verificare a realității, dar nu într-un mod deosebit de negativ precum Saturn în conjuncție cu Luna. Sentimentele tale în această perioadă îți permit să faci față cu ușurință oricărei situații emoționale.

Saturn guvernează trecutul, așa că în această perioadă s-ar putea să te regăsești conectat la trecut într-un fel sau altul. Problemele de familie pot deveni importante acum, mai ales în ceea ce privește părinții sau rudele mai în vârstă. Dar vei fi mai bine pregătit să faci față oricărei situații într-un mod calm și metodic. Stabilitatea emoțională poate deveni importantă, iar acest aspect îți poate permite să dobândești stabilitate emoțională, mai ales dacă ai trecut printr-o situație traumatizantă.

Deoarece Luna guvernează casa, este posibil să faci lucrări la reședință sau să iei în considerare cumpărarea unei proprietăți.

Saturn în cuadratură cu Luna natală
Saturn intră în cuadratură cu Luna la șapte ani după sextilul său și la 14 ani după conjuncție. Într-o perioadă de 30 de ani, Saturn va face cuadratură cu Luna de două ori. O dată după sextil și din nou după trigon. Un pătrat este un aspect dur care aduce un fel de perturbare emoțională în majoritatea cazurilor.

În această perioadă te poți gândi să faci schimbări în prioritățile tale, în favoarea vieții personale sau emoționale, în opoziție cu munca și responsabilitățile. Alternativ, munca și responsabilitățile te pot copleși în această perioadă, cauzând probleme în viața personală.

Ai putea avea probleme cu membrii familiei în această perioadă, de obicei cu femeile din familie. Dacă ești bărbat, pot apărea probleme cu orice femeie care face parte din viața ta. Unele relații se pot încheia. Dacă ești femeie, ai putea întâmpina dificultăți cu membrii de sex feminin ai familiei, cu prietenii, cu alte femei sau cu emoțiile tale. De asemenea, este posibil să te confrunți cu un anumit tip de pierdere.

Acest aspect poate părea singuratic și deprimant. Cea mai bună cale de acțiune este să nu te aștepți la o mare împlinire emoțională în această perioadă, să te concentrezi pe muncă și pe auto-reflecție și să aștepți ca tranzitul să treacă.

Saturn în trigon Luna natală
La șapte ani de la cuadratură și la 21 de ani de la conjuncție, Saturn va face trigon cu Luna natală. Trigonul este un aspect ușor și pozitiv, iar în această perioadă este posibil să te cu trecutul, prin intermediul prietenilor și familiei pe care i-ați cunoscut în trecut.

Aceasta este adesea o perioadă de echilibru emoțional, când simți un echilibru între viața personală, muncă și responsabilități. Orice tensiuni emoționale pot fi rezolvate în acest moment într-o manieră de bun simț, în favoarea armoniei. Este posibil să simți o maturitate emoțională pe care nu ai experimentat-o mai devreme, dar starea ta emoțională este în general sobră și realistă.

Citește și: Zodiile cu cele mai curate case. Căminul lor e lună și bec, de revistă. E o plăcere să le vizitezi
Persoanele mai în vârstă ăți pot oferi o mare perspectivă asupra oricăror probleme cu care te confrunți și este posibil să fii atras de cei care sunt mai în vârstă și au mai multă experiență. Acesta este un moment pozitiv pentru cumpărarea unei case sau a unui imobil și este un moment pozitiv pentru planificare.

Saturn în opoziție cu Luna natală
La șapte ani după trigon, experimentăm o dată la 30 de ani opoziția lui Saturn față de Luna natală. Acesta este unul dintre cele mai încercate – din punct de vedere emoțional – tranzituri ale aspectului lui Saturn față de Lună. Este adesea asociat cu o anumită formă de pierdere, respingere, despărțiri, singurătate sau dificultăți cu femeile.

Deoarece Luna reprezintă nevoile tale emoționale, este posibil ca în această perioadă să constați că viața ta emoțională sau personală este deficitară și să fii nevoit să petreci mult timp concentrat pe muncă sau pe responsabilități.

Deoarece Luna reprezintă femeile din viața ta, ai putea avea probleme cu soția, prietena, mama, membrii familiei sau alte femei din mediul tău. De obicei, acest aspect implică probleme sau probleme cauzate de altcineva.

S-ar putea să simți că trebuie să îți schimbi stilul de viață sau situația de viață pentru a experimenta un mod de viață mai echilibrat. Schimbările majore de viață au loc adesea în această perioadă. Saturn este supranumit stăpânul sarcinilor, planeta muncii, a responsabilităților și a restricțiilor. Fără Saturn în peisaj, nu am fi niciodată capabili să ne îndeplinim obiectivele și visele.

 

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.