Sari la conținut

Ce spune gura despre sănătatea ta! Crăpăturile din partea dreaptă, semn de probleme cu ficatul

Ce spune gura despre sănătatea ta! Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat cum reușesc buzele noastre să transmite informații prețioase despre starea organelor.

„Mergem în zona gurii. Când avem crăpături în colțurile gurii.. în partea stângă, înseamnă că e vorba de hiperaciditate, o activitate intensă a intestinului subțire. În partea dreaptă, avem probleme cu fierea și ficatul.

Ni se întâmplă să facem herpes. Se face cam în același loc. El iese într-o zonă în care avem probleme. Dacă e în partea stângă a buzei de sus, avem probleme cu stomacul.

Dacă e în partea de jos, avem probleme cu constipația. Dacă e în partea dreapta de sus, avem probleme cu intestinul subțire. Dacă e în partea dreaptă de jos, avem probleme cu vezica biliară”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

lidia

Ritual pentru a scăpa de boli

„E un ritual pentru a scăpa de boli într-un fel foarte interesant – e o chestie foarte-foarte veche. Se ia o funie, e bine să fie din cânepă, să fie subțirică.

Ne trebuie o ață singură pe care să o punem unde avem noi o boală mai gravă: o tumoră, un ficat mai inflamat. Trebuie să fie o afecțiune mai serioasă, nu niște negi sau coșuri pe față.

Faci acest lucru când e Luna în scădere

Și o lipim de locul acela și începem să o înnodăm – și înnodăm câte un nod. Și la fiecare nod spunem: „Dezleg sănătatea, îmi leg boala/ Dezleg sănătatea, îmi leg boala…” – de 7 ori. :Și la sfârșit spui amin.

Faci acest lucru când e Luna în scădere și îngropi funia undeva, dar trebuie să fie obligatoriu peste o intersecție de drumuri, adică să traversezi cumva o intersecție de drumuri.

E bine ca funia să fie îngropată undeva

Când pleci de acolo nu trebuie să vorbești cu nimeni și nici să nu te uiți înapoi. Așa îți vei lăsa boala undeva. Ritualul acesta îl puteți face iarna, îngropați funia într-un ghiveci și ghiveciul îl duceți undeva peste un drum.

E bine ca funia să fie îngropată undeva unde să nu o găsească cineva și să o ia. În felul acesta nu faci rău nimănui, pentru că știm că astfel de lucruri se pot transmite”, a spus Lidia Fecioru.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel