Sari la conținut

Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare literă a alfabetului are o anumită încărcătură

Știința numerologiei a experimentat semnificația literelor din domeniul științei în sine, numerele. Rezultatul a fost o metodă care este capabilă să ne facă să cunoaștem semnificația numelui nostru.

Da, conform acestei teorii, numele păstrează toate secretele personalității noastre, așa că ni se asociază de îndată ce părinții noștri aleg numele pe care îl vom purta de-a lungul vieții.

Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat la Antena 3 că este musai să ne raportăm la pronumele pe care îl folosim cel mai mult, cel cu care ne identificăm, nu nepărat cel scris în buletin.

Poţi să ai un prenume şi ţie să ţi se spună altfel, abreviat. Acela e numele cu care te prezinţi, de acolo vine forţa în viaţă. Analizăm iniţiala prenumelui celui mai folosit, poate fi şi o poreclă – ai un nume şi un renume.

Numerologul a mai precizat că Onomantia este o ştiinţă moştenită de la vechii greci, unde ono e nume şi mantia-profeţie.

Sunt oameni care îşi schimbă numele atunci când simt că nu îi mai reprezintă, a spus numerologul la Antena 3.

Mihai Voropchievici, numerolog

Nu puneţi prenume de morţi!

Atenţie, la numele de botez ale copiilor! Nu daţi prenume de morţi sau numele unei rude care a avut un destin ori comportament nepotrivit.

Dacă aveţi un leu nu îi puneţi nume de iepuraş, nu vă jucaţi cu soarta copiilor voştri. Alegeţi un nume corespunzător.

Tipul de încărcătură al prenumelui

Fiecare literă a alfabetului are o anumită încărcătură, una fizică, una emoţională, una intuitivă, alta mentală. În funcţie de iniţială descoperiţi şi tipul de forţă pe care o are o persoană.

Cei care răspund fizic, în sensul de putere şi chiar agresivitate, sunt cei care au iniţialele: D, E, F, M, N, O, V, W şi X.

Cei care răspund, reacţionează mental sunt cei cu iniţialele: A, H, J, Q, S şi Z.

Răspuns predominant emoţional au cei cu: B, K, L, T, U.

Intuitivii sunt cei cu iniţiala: G, P, Y, I, R.

Semnificaţia primei vocale din prenume

Prima vocală din prenume (nu neapărat prima literă) dă un anumit tip de reacţie dominantă a tipului. Dacă se întâmplă ca numele să înceapă chiar cu o vocală, acest tip de energie specifică reacţiei personale îşi măreşte forţa.

Persoana care are A prima vocală a prenumelui, poate răspunde agresiv, iritat, tinzând să respigă tot ce vine ca ajutpr sau ca sfat din exterior.

E – primesc foarte bine noul, ba chiar tinde să îl provoace atunci când e cazul să se plictisească sau intră într-o rutină.

I – acţionează de obicei intuitiv, dar Subiectiv, ilogic şi cu regrete tardive. Reacţionează din prima, dar ulterior îi pare rău că a greşit.

O – reacţionează lent şi caută să îşi controleze foarte bine emoţiile, fiind foarte greu de scos din rutină. Partea bună e că duce întotdeauna lucrurile la bun sfârşit, chiar dacă munceşte mai mult.

U – răsunde pasional, poate chiar un pic prea teatral, şi adesea diferit faţăde cum se aşteaptă cei din jur, a spus Mihai Voropchievici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel