vineri, octombrie 7, 2022

George Burcea suferă consecințe dure după ce a instigat la violență împotriva femeilor.  După toate reacțiile negative, George Burcea și-a recunoscut greșeala și a încercat să îndrepte lucrurile. Psihiatrul Vlad Stroescu a analizat comportamentul acestuia și a dat verdictul.

De-a lungul timpului George Burcea a militat împotriva violenței domestice și s-a implicat în mai mult proiect în acest sens, însă toată munca depusă a fost spulberată de reacția sa nervoasă de zilele trecut. Prin comentariile lui actorul a făcut exact ce condamna, iar psihiatrul Vlad Stroescu a dezvăluit ce lucruri stau la baza derapajului actorului.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Un caz de feminism narcisism

„Cred ca e un caz de feminism narcisism. Adică, în lumea de astăzi este bine să fii feminist. Dacă vrei să ai o părere cât mai bună despre tine însuți o sa fii feminist și o să gătești ca să arăți cât de valoros ești tu.

Doar că odată ce ești un pic frustrat și cineva îți spune că nu ești Dumnezeu pe pământ o să faci ceea ce face orice narcisist din ăsta caricatură și o sa te înfurii și o să arunci cu ce ai la îndemâna. Cu ce arunca maimuțele în general pentru că omul ce este altceva decât o maimuță cu un pic de scoarța pe deasupra?”, a spus psihiatrul Vlad Stroescu, în cadrul emisiunii „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” de la Rock FM.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

George Burcea, reacție necontrolată

George Burcea a izbucnit în mediul online după ce a fost criticat de unele urmăritoare că se implică în treburile casnice. În consecință, actorul a avut câteva „urări” pentru cele care l-au criticat, iar comportamentul lui a stârnit numeroase reacții.

„Consider că violența domestică afectează sute de mii de femei din România, dar totuși un procent mare din acest număr sunt „ok” cu faptul că bărbații le bat. Eu am scris această carte, am făcut campanii, fac film și m-am implicat în proiecte împotriva violenței pentru a ajuta femeile, nu pentru a ajuta nenorociții care bat nevestele acasă.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

Totuși…se pare că multora le place bătaia. Și nu ca instigare…dar fraților, dacă lor le place mai mult un bărbat care le bate, decât unul care ajută în casă, dați-le ce merită, brooooo. Că merg pe sistemul comunist/prost/tâmpit/-înseamnă că merită.

Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul.”, a spus George Burcea.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii atenționează: Risc mai mare de atac d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private