Sari la conținut

Ce trebuie să pui pe masă de Sărbători. Aduce prosperitate și noroc!

masa de crăciun
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Alimentația de Crăciun

Din cuprinsul articolului

Ce trebuie să pui pe masă de Sărbători. Un specialist în consultanță spirituală a vorbit la Antena 3 despre tradițiile importante care trebuie respectate în perioada Sărbătorilor.

”Noi suntem un popor care întotdeauna s-a ghidat după foarte multe tradiții.

În noaptea ajunului de Crăciun, luați un bol cu apă, de preferat să fie apă sfințită, și puneți în el o nucă și un bănuț.

Lăsați peste noapte și dimineață vă spălați pe față cu apa din bol, astfel te poți curăța de orice boală pe care o poți lua anul viitor și îți poate asigura belșug foarte mare în casă.

Spre exemplu, se pune foarte mult accent pe vâsc de revelion, dar de fapt este foarte important și de Crăciun. Important este să-l punem pe masă pentru prosperitate și mult noroc.

Busuiocul este foarte important dacă este pus sub masă, pentru că nu va lăsa nicio energie negativă să vă intre în casă.

Moș Crăciun este mai mult decât un moșneag care aduce cadouri. Moș Crăciun înseamnă speranță și credință”, a spus Andrei Diaconu în cadrul emisiunii Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Rostește această rugăciune magică de Crăciun. Se spune că este una dintre cele mai puternice! Aduce liniște sufletească și te scapă de toate relele.

Există o rugăciune pe care toți credincioșii români ar trebui să o rostească astăzi, pe 25 Decembrie. Rostită din suflet, va aduce o stare de bine și de pace interioară.

„Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar acum. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti, chiar in acest moment.

Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau.

Rugăciune 25 Decembrie

Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.

Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.

Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta,In Numele Fiului Tau, Iisus Cristos.Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfant, va multumesc ca veti face mai mult decit pot eu cere. Amin!”, este rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 25 Decembrie, potrivit EVZ.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel