luni, iulie 6, 2020

Vedetele au și ele o viață și pe lângă faptul că au foarte mulți bani, acestea apelează la numeroase artificii pentru a arăta constant bine și a se supune standardelor societății, ceea ce este un lucru rău, însă cui nu îi place să se audă complimentat în ziarele locale că arată perfect. Iată la ce trucuri de slăbit apelează vedetele

  1. Jennifer Lopez

Big big booty nu se menține singur, astfel că vedete apelează la uleiul de grepfruit. Se știe faptul că mirosul de grepfruit sau o înghițitură din acest ulei ajută la reducerea apetitului și controlarea porțiilor.

Citește și:

2. Megan Fox

Aceasta folosește dieta cu oțet de mere, recomandată de foarte mulți fitoterapeuți, deoarece elixirul ajută la arderea grăsimilor și la detoxificare. Se amestecă 1/4 lingură de oțet de mere într-un pahar de apă și se bea pe stomacul gol.

3. Dieta Victoria Secret

Miranda Kerr folosește această metodă atunci când are o prezentare de modă sau o ședință foto. Aceasta este o dietă periculoasă, deoarece nu are cum să își extragă toate substanțele nutritive și este urmată doar pentru puțin timp. Modelul consumă un shake pe zi, făcut cu pudră de ouă după care bea câțiva litri de apă și face câte 2 antrenamente intense pe zi.

Citește și:

4.Jennifer Aniston

A mâncat mâncare pentru bebeluși timp de câteva săptămâni – supe creme, alimente pasate pentru a se pregăti pentru un rol

 

Parteneri