Sari la conținut

Ce vor face Meghan Markle și Prințul Harry după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

Vineri, 22 martie, Kate Middleton a vorbit pentru prima dată în public despre diagnosticul ei de cancer, iar vestea a ajuns la urechile tuturor, inclusiv la cele ale ducelui și ducesei de Sussex. Meghan și Harry și-au exprimat deja sentimentele după ce au auzit cumplita veste.

Ce au spus Meghan și Harry despre cancerul lui Kate Middleton?

Potrivit presei americane, ducele și ducesa de Sussex i-au urat lui Kate Middleton sănătate și o însănătoșire rapidă, sperând că o poate face în privat, așa cum a cerut.

„Îi dorim lui Kate și familiei sănătate și însănătoșire și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și pașnic”, a comentat cuplul.

Vor călători Ducele și Ducesa de Sussex pentru a o vedea pe Prințesa de Wales?

Luna trecută, prințul Harry a călătorit la Londra pentru a-și vedea tatăl după ce a aflat că monarhul suferă de cancer. Acum, când s-a aflat că și Kate Middleton suferă de aceeași boală, unii s-au întrebat dacă ducele de Sussex va călători pentru a-și vedea cumnata, cu care a avut anterior o legătură strânsă.

Cu toate acestea, s-a raportat că Meghan și Harry vor rămâne în casa lor din Montecito și nu au planuri de a călători în Marea Britanie în următoarele săptămâni. Se pare că vor rămâne în SUA rugându-se pentru vindecarea Prințesei de Wales.

Ducele și ducesa de Sussex și prințul și prințesa de Wales nu au o relație bună, Meghan și Kate având o ceartă cu câteva zile înainte de nunta actriței cu prințul Harry. În plus, Markle l-a acuzat pe William că a început o campanie de defăimare împotriva ei pe rețelele de socializare.

Boala lui Kate Middleton ar putea pune capăt disputei cu Meghan și Harry?

Ceea ce este posibil este ca ambele părți să ceară o încetare a focului și să înceteze atacurile în timp ce Regele Charles și Prințesa de Wales urmează o perioadă de recuperare.

De asemenea, o sursă a declarat că Kate Middleton și Prințul William „au vrut să aștepte să spună lumii vestea până când copiii lor vor ieși de la școală în timpul vacanței de Paște, pentru a avea timp să proceseze vestea înainte ca toată lumea să vorbească despre ea”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel