Sari la conținut

Angajații lui Kate Middleton sunt extrem de îngrijorați. Nu au mai văzut-o de când s-a operat

Un nou raport despre Kate Middleton a sporit teoriile privind recuperarea și evoluția medicală a acesteia. Nu numai că nu am putut să o vedem, dar se pare că nici măcar personalul Palatului Kensington nu a putut să o vadă.

De ce nu au putut să o vadă angajații Prințesei de Wales?

Angajații lui Kate Middleton sunt extrem de îngrijorați. Potrivit rapoartelor, mai mulți membri ai personalului lui Kate Middleton nu au văzut-o pe Prințesa de Wales de când aceasta a părăsit spitalul cu ea pentru a-și continua recuperarea acasă, așa că sunt extrem de îngrijorați.

„Unii dintre membrii personalului de rang înalt al lui Kate nu au putut să o vadă sau să vorbească cu ea și nici măcar nu au știut despre operație până când a fost anunțată, așa că i-a luat prin surprindere”, a declarat miercuri o sursă pentru Us Weekly. „Doar câteva persoane știu ce se întâmplă cu adevărat și păstrează tăcerea”, a adăugat acesta.

Când o vom revedea pe Kate Middleton?

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Potrivit informațiilor de la Palatul Buckingham, soția lui William își va relua îndatoririle regale până „după Paște”. Așadar, ea mai are la dispoziție câteva săptămâni de odihnă și recuperare.

De când a fost externată din spital, sursa Us Weekly susține că Middleton a avut doi vizitatori: Regele Charles al III-lea și Regina Camilla. Cu toate acestea, aceeași sursă susține că, în rest, a existat o „mantie de secret” în jurul prințesei, ceea ce ar fi provocat și mai multă confuzie și îngrijorare în rândul personalului.

Controversele din cadrul familiei regale cresc!

Pe lângă aceste rapoarte îngrijorătoare din partea personalului, controversa legată de fotografia editată împărtășită de Kate Middleton cu ocazia Zilei Mamei, așa că, fără îndoială, vârtejul de teorii și zvonuri nu se va opri până când aceasta nu-și va relua activitățile regale, scrie sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel