Categories: Stil de viaţă

Ce zi! Avertisment RUNE pentru aceste 3 zodii! Conflict, pierdere și trădare

Avertisment rune pentru ziua de 2 februarie. Mai multe zodii vor avea parte de o zi dificilă, cu multe capcane și situații limită.  

Lei vor suferi o pierdere, Taurii pot fi trădați de o persoană apropiată, iar Racii sunt în plin conflict, potrivit sfatulparintilor.ro.

Avertisment RUNE: BERBEC- Nevoia de schimbare

Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Ai putea simti o lipsa de idei noi si de creativitate. Insa se pare ca este ceva doar temporar. Ai putea avea nevoie sa schimbi unele lucruri din viata ta ca sa te reintorci pe calea corecta. Daca te uiti adanc in tine s-ar putea ca deja sa stii ce trebuie schimbat. Cea mai mica schimbare poate duce la cel mai mare impact.

TAUR- Trădare de la oamenii din jur

Runa etalata – MANNAZ, inversata. Aceasta este runa relatiilor, a omenirii si a aerului vietii dintre si din oameni. Energia runei este aliniata cu Odin, Tatal ceresc si Frigg, Mama Pamant. Viata ta se desfasoara intre cer si pamant. Este anuntata o posibila deceptie dinspre unii oameni cu care ai de-a face si esti prevenit in acest sens. Continua sa crezi in relatii dar fii atent cu ce oameni te insotesti. Fiecare isi aduce contributia la drumul tau atat cat este menit. Cauta relatii care sa te implineasca cu adevarat.

GEMENI- Experimentează!

Runa etalata – Perth: Perth reprezinta ceea ca nu stii. Reprezinta cupa din care trebuie sa bei pentru a intelege ce contine. Soarta lucreaza, iar raspunsurile le vei afla numai dupa ce experimentezi. Cunoaste-te pe tine insuti! Exploreaza!

Avertisment RUNE: RAC- Conflict

Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa simbolizeaza conflictul. Tradusa literal, ar insemna “Gigantul” si semnifica distrugerea si apararea. Poate ca te afli intr-un conflict in care trebuie sa arati ca esti puternic. Acest conflict poate aduce o transformare, dezvoltare personala. Pentru cupluri, cartea sugereaza tensiune sexuala.

LEU- Eșec

Runa etalata – URUZ, inversata. Exista posibilitatea sa ratezi sa profiti de un avantaj al momentului. Este posibil ca propria ta putere sa para ca iti este potrivnica. Asa zisul esec poate parea o problema mica sau mare in functie de gradul tau de constiinta. Tine minte insa, viata este un ciclu si vei ajunge din nou in acelasi punct daca ai din nou aceeasi alegere de facut si daca alegi la fel si actionezi la fel.

FECIOARA- Încredere

Runa etalata – ODIN. Semnificatie NECUNOSCUTUL. Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii.

Avertisment RUNE: BALANTA- Protecție

Runa etalata – ALGIZ : Semnificatie PROTECTIE. Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice pentru aceasta runa. Cu ele, oricum, pot aparea si influente nedorite si deci devine necesar sa te protejezi. Aici, prin acest mesaj, ti se transmite ca cea mai buna protectie este actiunea potrivita la momentul potrivit. Daca experimentezi durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata de la ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti tie insuti sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca esti in proces de crestere si a fi constient de asta este cea mai buna protectie in clipe de indoiala.

SCORPION- Trezire spirituală

Runa etalata – Dagaz: Aceasta runa reprezinta ciclicitatea: zi-noapte. Ce se ridica va cadea. Ce creste va descreste. Acesta este fluxul naturii. Dagaz este runa trezirii spirituale, a lumii noi, a noilor posibilitati si oportunitati. In timp ce unele palesc, altele se ridica si stralucesc. Universul cere echilibrul, iar proportiile sunt perfecte.

SAGETATOR- Renaștere

Runa etalata – Hagalaz: Aparitia acestei rune poate fi un indiciu ca trebuie sa renunti la trecut. Doar prin distrugerea anumitor atasamente emotionale poti merge mai departe. Desi Hagalaz reprezinta distrugerea, ea poarta semnul renasterii.

Avertisment RUNE: CAPRICORN- Perseverență

Runa etalata – Isa : Intr-o pozitie curenta din relatiile sau afacerile tale cu oamenii nu se anunta nicio problema specifica desi nu este inca nici succes. Situatia nu necesita niciun fel de presiune, insa rezultatele nu sunt inca prezente ci amanate. Chiar daca viata intelectuala nu este brilianta acum si unele activitati iti pot parea fara sens, fii rabdator, asta iti cere aceasta runa. Nu uita ca semintele intai incoltesc si cresc in pamant desi noi nu vedem rezultatul.

VARSATOR- Ce semeni, culegi

Runa etalata – JERA: Runa germanica Jera semnifica recoltele si este asociata cu ideea de anual. Asa cum pamantul ofera recolta sub forma de roade dupa un ciclu care nu se abate de la perfecta sa oranduiala si aceasta recolta poate fi culeasa o data pe an, la fel si pentru tine urmeaza succesul pe care il vei culege urmare a muncii tale sustinute.

Conditia insa este sa nu te astepti la rezultate rapide asa cum orice ar face muncitorii pamantului, roadele nu ies mai repede decat momentul natural. Fii perseverent si ai rabdare. Jera iti reaminteste ca este un timp pentru toate.

PESTI- Nu lua nimic personal

Runa etalata – Mannaz : Incearca sa nu faci nimic care sa te raneasca. Nu incerca sa contraataci pe nimeni, manifesta flexibilitate. Nu raspunde la agresiunea altora, la nedreptate si la furia lor cu a ta. Gandeste de doua ori daca o persoana te trateaza pe tine diferit decat o face cu toti. Poate ca e tipul de persoana al carui comportament lasa de dorit, deci nu lua nimic personal. Trateaza persoana ca pe conditiile meteo, accepti ceea ce este. Nu te infurii si nu esti ofensat cand ploua, pentru ca ploaia este la fel cu toata lumea.

 

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

22 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică