Sari la conținut

Zodia cu puteri vindecătoare, care alină sufletele. Mihai Voropchievici: Pot vindeca cu forța gândului sau a mâinilor

horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
previziuni astrale

Zodia cu puteri vindecătoare. Frumusețea umanității este că suntem cu toții diferiți și avem trăsături  care ne deosebesc de celelalte persoane din jurul nostru.

În ceea ce privește astrologia, fiecare zodie are o anumită putere, ca rezultat al vibrațiilor astrale unice ce caracterizează trecerea de la un semn zodiacal la altul.

Zodiile sunt guvernate de planete care, la rândul lor, poartă forța unei anumite zeități cosmice. În mitologia greacă și romană, fiecare zeu sau zeiță posedă o înzestrare aparte, care este transferată și zodiei pe care o reprezintă.

Toate cele 12 semne au o „super-putere” pe care o pot pune în acțiune, mai ales în perioadele provocative ale vieții sau în relațiile cu alte pesoane.

Zodia cu puteri vindecătoare, care alină sufletele. Mihai Voropchievici: Pot vindeca cu forța gândului sau a mâinilor

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit că sunt semne zodiacale care oferă vindecare în timp ce altele știu cum să lase ceva în urma lor de fiecare dată când interacționează cu alte persoane.

Unele zodii au puteri de care nici măcar nu știu, cum este și cazul Racilor, care au puteri vindecătoare. Sunt una dintre cele mai calme zodii și știu cum să relaționeze cu cei din jurul lor. Pot vindeca suferința fizică, emoțională, dar și spirituală într-un mod aparte.

„Suflet bun, vorbă dulce. Au puterea de a vindeca, prin modul său de a se conecta cu astrul nopţii. Ei mai au şi nişte calităţi, de multe ori extrasenzoriale, parapsihologice, de multe ori. Au acea putere de a vindeca nişte oameni. Ba că e cu forţa gândului, că e cu forţa mâinii – metoda pe care foloseşte Lidia (n.r. Fecioru) cu bioenergia.

Ei transmit nişte lucruri şi au puterea de a vindeca suferinţa fizică, emoţională dar şi spirituală. Dacă tu ai avut o decepţie, o suferinţă şi ţi-e sufletul încărcat, vine Răcuşorul cu trusa lui de croitorie şi începe să repare.

Te încântă, îţi vorbeşte, te mai şi mângâie. Face totul cu intenţii bune şi atunci i se pare normal ca dorinţa lor e să elimine toată suferinţa şi tristeţea celorlalţi. Aşadar, Racul are puterea de a vindeca”,  a spus Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro.

Cei născuți sub acest semn zodiacal au doar intenții bune și singura lor dorință este să îi scape pe cei din jur de toată suferința care îi urmărește.

Luna mereu schimbătoare le conduce viața, scoțând la iveală forța incredibilă a emoționalității lor. Au o intuiție ieșită din comun și o empatie care le permite să simtă orice suferință a celor iubiți.

Capacitatea de a alina suflete este de-a dreptul magică, de aceea oamenii le vor cere mereu ajutorul și vor simți nevoia să stea în preajma lor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel