Sari la conținut

Mircea Badea vrea ordin de protecție! „Nu mai pot! Nu știu cum să mă ascund de…”

Mircea Badea
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mircea Badea

Mircea Badea este exasperat de nebunia pe care au stârnit-o dezvăluirile cuplului Prințul Harry-Meghan Markle.

Deși volumul de memorii al prinţului Harry, intitulat „Spare” („Rezerva”), a fost lansat abia în urmă cu 24 de ore, a devenit cartea de non-ficţiune cea mai rapid vândută vreodată.

Anunțul a fost făcut de Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat până acum vânzări de 400.000 de exemplare din ediţiile hardcover, ebook şi audio.

Sky News citează editura Penguin Random House care a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex „a depăşit chiar şi aşteptările noastre cele mai optimiste”, adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.

 

Mircea Badea vrea ordin de protecție! „Nu știu cum să mă ascund de…”

„Rezervă”, cartea cu memoriile prințului Harry care stârnește furie şi consternare în Marea Britanie, a ajuns și în librăriile din România.

Comentând lansarea volumului, Mircea Badea s-a arătat exasperat de dezvăluirile Ducelui de Sussex. Mai mult, a mărturisit că dacă ar putea, ar cere ordin de restricție împotriva celor doi, pentru daune morale.

„Doamne! E clar că am fost un nenorocit într-o viață anterioară pentru nu știu cum să mă ascund de ăștia doi.

Deci ăsta și cu nevastă-sa nu ai cum să te ascunzi de ei. Am senzația de multe ori că stau cu ei în casă. Adică îmi vine să cer eu ordin de protecție, de restricție.

Nu mai pot cu ăștia doi! Am înțeles, sunt extraordinar de traumatizați, totul e o nenorocire. Să nu mai pomenim de bătaie.

Cine sunt ăștia, cu ce se ocupă ei? Ce știu ei să facă? Da, deci iată sunt autori de succes. Perfect, gata, am rezolvat cazul”, a spus Mircea Badea, potrivit antena3.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel