miercuri, septembrie 22, 2021

Cea mai bună mască pentru protecția personală, potrivit medicului pediatru Mihai Craiu, care citează un studiu recent, este cea de tip N95. Dr. Craiu a distribuit un articol postat în publicația The New York Times despre eficiența

măștilor de protecție, împreună cu un comentariu pe care îl redăm mai jos. 

”Pentru cine mai avea îndoieli că orice mască este mai bună decât nicio mască este acest articol din The New York Times. Care cuprinde si o simulare vizuală a modului cum functionează măstile.

Cea mai bună mască

Pentru sceptici este de privit cu mare atenție. Si de luat acasă mesajul practic – cea mai bună mască pentru protecția personală (necesară în spital sau în alte spații închise, neventilate) este una de tip N95.
Persoanelor care nu cred în “botniță” le urez mult noroc!
Nenorocirea este că analfabetismul

lor științific (numai ignoranța ar putea explica o astfel de gândire!) ne-a dus PE TOȚI in pragul dezastrului. Iarași vom ajunge in izolare, doar pentru că unii sunt foarte “deștepți”, in România. Noroc că au și alții “deștepții” lor și vom ajunge imediat la 50 milioane de cazuri COVID19. O conspirație reușită la scară planetară…” scrie medicul pe pagina de Facebook Spitalul Virtual pentru Copii.

Ultimele stiri