joi, martie 30, 2023

A apărut o nouă boală neurologică. Persoanele diagnosticate cu această boală cutremurătoare au dureri insuportabile, spasme și schimbări majore în corp. Specialiștii vin cu explicații năucitoare.

Mai mulți pacienți, printre care și Roger Ellis, au ajuns de urgență la spital, dar medicii nu au reușit să descopere ce boală le pune viața în pericol.

Roger Ellis s-a îmbolnăvit, în urmă cu doi ani, iar familia a venit de urgență cu el la spital. Aceștia au crezut că a făcut un atac de cord, dar medicii nu au găsit nicio explicație. Starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit la doar câteva zile după vizita la specialiști.

Te-ar mai interesa: Dinu Maxer face dezvăluiri după ce s-a zvonit că m...

Ellis, în vârstă de 64 de ani, care locuia în orașul Bathurst din estul Canadei, a devenit foarte aerian și anxios. În 3 luni de internare, acesta a slăbit 30 de kilograme și a fost nevoit să fie hrănit printr-un tub. Ba chiar mai mult, bărbatul a ajuns în scaun cu rotile.

Boală neurologică progresivă misterioasă

„Aproape că l-am pierdut de câteva ori”, a spus fiul său, Steve.

Medicii s-au gândit la mai multe afecțiuni ca epilepsia, un accident vascular cerebral, boala Creutzfeldt-Jakob, encefalita autoimună și cancerul, dar toate aceste diagnostice s-au dovedit a fi greșite.

Te-ar mai interesa: Avertizare NASA: Posibile furtuni geomagnetice vin...

Neurolog: Pacienții veneau cu dureri inexplicabile

Apropiații au declarat că bărbatul suferă de o boală neurologică progresivă misterioasă. După acest incident, s-a ajuns la un întreg scandal între responsabilii din domeniul sănătății și medici. Aceștia declarau că este imposibil ca aceste stări să aibă legătură între ele.

„Pacienții veneau cu dureri inexplicabile, spasme și schimbări de comportament”, a spus dr. Alier Marrero, neurologul care a identificat primul grup de pacienți.

Te-ar mai interesa: Medicii gastro-intestinali împărtășesc alimente pe...

Starea victimelor se schimba de la o zi la alta, având semne de declin cognitiv, pierdere musculară, salivare excesivă, clănțănitul dinților și halucinații înspăimântătoare.Responsabilii au declarat că doar 48 de persoane s-au confruntat cu această problemă, dar medicii au dezvăluit că sunt peste 100 de persoane care suferă de această boală cruntă.

„A fost incredibil”

Dorothy Shephard, ministrul sănătății din  New Brunswick, a transmis la sfârșitul lunii octombrie că un raport epidemiologic nu a găsit nicio dovadă semnificativă că vreun aliment, comportament sau expunere la vreo substanță ar putea aduce victimele în această stare.

Te-ar mai interesa: Analizele esențiale care te ajută să depistezi bol...

„A fost doar o demonstrație a cât de incompetentă și dezorganizată a fost provincia”, a spus Steve Ellis, care spune că alte familii cu care a vorbit sunt „devastate” de răspunsul autorităților.

„E păcat că tatăl meu și atât de mulți alții trebuie să fie implicați în această mizerie,” a adăugat el.

Autoritățile au mărturisit că nu au fost lăsate să investigheze mostre de țesut ale bolnavilor decedați.

Te-ar mai interesa: Antibiotice naturale: scapă de infecțiile bacterie...

„A fost incredibil”, a spus un om de știință pentru The Guardian. „Chiar și un neprofesionist înțelege că nu vei găsi niciodată nimic doar privind fenomenul în sine. Trebuie să ai un grup de control… S-au comportat ca niște începători”, a adăugat el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private