Sari la conținut

Cea mai mare dramă din viața lui Vali Vijelie. Nimeni nu a știut prin ce a trecut manelistul

Vali Vijelie, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țara noastră, se confruntă cu o dramă greu de suportat. Deși toată lumea știe că este un om de succes, nimeni nu știe durerea pe care acesta o trăiește în fiecare an de ziua sa de naștere.

Cel mai dureros moment din viața sa este chiar ziua de naștere

În cadrul unui interviu, Vali Vijelie a povestit că atunci când și-a finalizat casa, acesta și-a dorit să îi invite pe cei mai dragi oameni din viața sa. Acea perioadă a coincis cu o problemă de sănătate a mai mei sale. Într-un timp extrem de scurt, aceasta a ajuns pe mâna medicilor, care au fost rezervați cu privire la evoluția stării acesteia de sănătate.

Manelistul a mărturisit că a avut un șoc atunci când medicii l-au anunțat că mama lui este internată la Terapie Intensivă, iar șansele de supraviețuire tind spre 0. După ce evenimentul nefericit a avut loc, artistul a luat decizia să nu își mai sărbătorească ziua de naștere, căci este umbrită de pierderea mamei sale.

A fost o zi tristă, pentru că de ziua mea, terminasem casa și am vrut să fac inaugurarea. Mama era foarte bolnavă, avea o femeie care o îngrijea și stabilisem să o aduc pe mama…tata nu mai era și s-a dus soția mea să vadă ce face și mi-a spus că mama nu se simte bine. Am chemat salvarea, la spital am întrebat ce se întâmplă.

Când mi s-a spus că e la Terapie Intensivă, mi-am dat seama că lucrurile nu sunt așa bune și ca fiecare, am vrut să văd ce pot să fac. Mi s-a spus: „Aveți răbdare până mâine să vedem ce se întâmplă”. Eu de atunci, nu-mi mai fac ziua”, a povestit Vali Vijelie, pentru canalul de Youtube theXclusive.

În cadrul aceluiași interviu, manelistul a mărturisit că a avut o relație cu ambii părinți. Mama sa obișnuia să cânte romanțe, iar tatăl său muzică lăutărească. Dar traiul familiei Rusu, pe numele său real, nu a fost lipsit de momente dificile. Familia l-a încurajat să devină un adevărat artist, mai ales tatăl său, care l-a sfătuit să studieze.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel