Sari la conținut

Răspunsul unui medic pentru Buhnici: „Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume”

Scandalul provocat de Buhnici nu a rămas fără replică: de la persoane din showbiz, la cadre universitare, psihologi și chiar medici.

Un medic care i-a dat replica vloggerului George Buhnici este Amin Zahra. Acesta din urmă i-a lansat o invitație lui Buhnici în secția de terapie intensivă și în sala de nașteri, unde femeile sunt văzute în toată splendoarea cu vergeturi. Tot medicul subliniază că bărbat cu adevărat este cel care este alături de persoana iubită în clipele cele mai grele și nici de cum atunci când femeia are un trup perfect.

„Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină.

Să vedeți cu ce cicatrici rămân!

Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și a proaspătului tătic, decât conexiunea care se crează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul.

Pentru acești părinți, singurul gând este… Copilul lor să fie sănătos!

Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale!

Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei.

Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume.

Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la “săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos.

Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi.

Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume.

Cam despre asta este iubirea!!!

Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins”, a declarat pe rețelele sociale doctorul Amin Zahra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel