joi, martie 30, 2023

Cea mai puternică rețetă naturistă pentru creșterea și regenerarea părului. În mod normal, o persoana pierde, în medie, pana la 50-100 de fire de păr pe zi. Acestea vor fi înlocuite de fire noi, car vor crește din același folicul. În cazul în care pierderea este mai mare de 100 de fire, probabil că te confrunti cu o problema. 

Atunci când depășește un număr de 50-100 de fire pe zi, căderea părului poate conduce la alopecie, care poate să fie difuză (cel mai frecvent) sau localizată.

Te-ar mai interesa: Alimentul dulce care hrăneşte celula hepatică. Ind...

Odată cu înaintarea în vârstă, chiar imediat după 20 de ani și mai accentuat după 30 de ani, părul care cade nu mai este înlocuit în același ritm cu fire noi.

Daca problema persista, mergi la un medic dermatolog pentru a ti se stabili diagnosticul si pentru a urma tratamentul corespunzator.

Poți încerca, de asemenea, următorul remediu naturist:

Cea mai puternică rețetă naturistă pentru creșterea și regenerarea părului.

Ingrediente

-gălbenușul de la un ou

-o banană

-jumătate de ceașcă de bere neagră

-o lingură de miere

Ce ai de făcut

Amestecă toate ingredientele până obții o compoziție omogenă. Aplică masca pe păr și înfășoară-te cu un prosop. După o oră sau două spală-te pe păr, la fel cum faci de obicei, cu șampon și alte produse de îngrijire (balsam, ulei) pe care le folosești. Fă această procedură o dată pe săptămână.

Te-ar mai interesa: Zodiile peste care dă norocul, în aprilie: li se s...

Ingredientele conținute de această mască eficientă sunt extrem de benefice pentru păr, în special această combinație. Spre deosebire de toate celelalte măști, oul, în combinație cu banana, mierea și berea ajută la hidratare și creștere.

Oul are proteine și grăsimi de o calitate superioară față de cele găsite în alte alimente. Proteinele și grăsimile sunt atât de necesare firului de păr, îi conferă strălucire și îl fortifiază.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A crescut cu 16% incidenţa cazur...

Bananele sunt excelente pentru a repara zonele distruse ale părului. Mierea și berea sunt extrem de benefice în creșterea părului. Și asta pentru că berea conține malț și drojdie, dar și un complex de vitamina B într-o cantitate impresionantă, micronutrienți care ajută la întărirea firului de păr și stimulează creșterea, cum ar fi fier, potasiu, magneziu, fosfor, cupru.

Mierea, pe de altă parte, ajută, alături de bere, la creșterea părului și are nutrienți cum ar fi vitaminele E, K, C, B1, B2 și B6.

Te-ar mai interesa: Medicii gastro-intestinali împărtășesc alimente pe...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private