joi, februarie 2, 2023

Cea mai puternică rugăciune de Sf. Nicolae. Face minuni si indeplineste dorinte.

6 decembrie este una dintre cele mai importante sărbători românești. Astăzi îl sărbătorim cu toții pe Moș Nicolae. E o zi specială, în care copiii se bucură de dulciurile primite în papuceri, iar adulții se bucură de fericirea copiilor.

Este o zi în care, mai mult ca niciodată, e bine să nu te cerți cu nimeni. De asemenea,  nu ai voie să porți dușmănie și trebuie să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze, asta pentru a-ți merge bine tot anul viitor.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și...

Pentru liniștea sufletului tău și pentru sănătate, pace și liniște în căminul tău, e bine să citești această rugăciune făcătoare de minuni a sfântului Nicolae.

Cea mai puternică rugăciune de Sf. Nicolae

„O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta.

Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toate părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie și de războiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boală și de moarte grabnică.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei, așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat, ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin”.

Te-ar mai interesa: Horoscop 3 februarie. Astrolog: Urmează o zi plină...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private