Sari la conținut

Cea mai puternică rugăciune din Biblie. Va face minuni numai dacă o rostești o dată

Rugaciune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Rugaciune catre Sfintii Trei Ierarhi

Din cuprinsul articolului

Precum trupul fizic are nevoie de alimente pentru a trăi, și sufletul nostru are nevoie de hrană pentru a fi curat și ușor. Deși toate rugăciunile sunt uimitoare pentru spiritul nostru, câteva se remarcă prin simplitate și efectul lor neașteptat.

Rugăciunile sunt primul pas la care recurgem atunci când avem nevoie de Divinitate. Fie că avem o problemă și căutăm un drum sau vrem să mulțumim pentru ceea ce avem deja, rugăciunile sunt calea noastră de a comunica cu Divinitatea.

Cea mai puternică rugăciune din Biblie

Inspirați de Dumnezeu, mulți sfinți au scris numeroase rugăciuni, fiecare destinată pentru o anumită problemă. Multe dintre acestea au fost concepute pentru izgonirea răului din casele, mințile și sufletele oamenilor. Sunt rugăciuni puternice, cu efecte miraculoase, notează stiridinlume.ro.

De fiecare dată, când aveți nevoie de ajutorul divinităţii, puteți să deschideți Biblia. Cu siguranță, rugăciunile lăsate de sfinți și de însuși Hristos au ajutat oamenii de-a lungul vremii să treacă mai ușor prin suferințe sau să se tămăduiască, să scape de boli, de neliniști. Cea mai puternică a fost și va fi mereu rugăciunea „Tatăl nostru”. Pe cât de simplă este, pe atât este de folositoare. Credincioșii cunosc acest lucru și apelează la ea ori de câte ori au nevoie.

Ucenicii lui Hristos i-au cerut să îi învețe cum să se roage, pentru că, la rândul lor, să lase aceste rugăciuni și metode de a se ruga, oamenilor credincioși.

Matei, care în Evanghelia sa, nu respectă întotdeauna prea fidel cronologia, o include, din considerente de ordin logic, în cadrul predicii de pe munte și anume în secțiunea rezervată sfaturilor privind rugăciunea, cea mai potrivită prin care omul se poate apropia de Dumnezeu.

Rugăciunea Tatăl nostru:

Tatăl nostru, care eşti în ceruri, sfinţească-se numele tău! Vie împărăţia ta! Facă-se voia ta, precum în cer, aşa şi pe pământ! Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi şi ne iartă nouă greşelile noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri! Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuieşte de Cel Rău!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel