Din cuprinsul articolului
Cea mai simplă rețetă de POST. Chef Bontea a dezvăluit secretul pentru plăcinta cu varză
Chef Sorin Bontea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, a recomandat o rețetă specială de plăcintă de post cu varză, numai bună pentru Postul Paştelui.
„O să începem cu aluatul, pentru că trebuie să-l las să se odihnească 30 de minute. 500 ml de apă caldă, nu fierbinte, o lingură de zahăr, o linguriță de sare, 3 linguri de ulei, o lingură de oțet și 700-750 gr de făină. Atenție, pot fi și 800 gr, pentru că e în funcție de umiditatea pe care o are făina.
Pentru genul acesta de aluat folosesc cârligul pentru frământare. Pentru aluat iau de obicei făină tip 650, aceea de pâine. Când începe aluatul să se strângă pe cârlig, este aproape gata, a explicat bucătarul”, spune celebrul bucătar, citează click.ro.
Modul de preparare a fost postată pe canalul sau de Youtube.
Dacă nu țineți post, Gina Breadea a divulgat și ea secretul pentru plăcinta cu varză dulce.
„Placinta cu varza dulce – reteta de invartita cu foi de casa, intinse, fine de poti citi ziarul prin ele. Este o placinta delicioasa, iar aluatul e atat de bun si de lucrat cu el, e preferatul meu!
Daca probati reteta asta, garantez ca veti face mereu placinte, foile sunt fine de tot, usor de intins si nu se rup”, spune Gina Bradea pe Youtube.
Ingrediente:
Pentru aluat
Pentru umplutura
Cum se prepară? Reteta video o gasiti aici, dedesubt.
Nereguli la produsele lactate consytatate după un control efectuat de ANSVSA. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară…
V-ați întrebat vreodată de ce unii oameni par mai instabili emoțional decât alții? Potrivit astrologiei,…
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne dezvăluie un remediu miraculos care ne ajută să ardem grăsimile și…
În unele zile din Săptămâna Patimilor, e păcat să te apuci să speli rufe sau…
Camelia Pătrășcanu prevestește prosperitate pentru o zodie. Totodată, și alți nativi se vor bucura de…
Marcel Ciolacu a lansat o ironie lipsită de inspirație în cadrul unei conferințe de presă…