duminică, decembrie 4, 2022

Lidia Fecioru bioenergoterapeut, a prezentat rețeta unui ceai miraculos pentru dezintoxicarea organismului. Cura trebuie ținută 14 zile, nu mai mult!

„Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi sunt frunzele de coliandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm.

Punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca ca pe urzici.

Te-ar mai interesa: OMS avertizează: Scăderea vigilenţei lasă uşa desc...

Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.


Putem repeta peste trei, chiar patru luni

Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. Ne ajută foarte mult.

Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: Ce boală ai dacă ai cearcăne în jurul ochilor. Mer...

Lidia Fecioru, leac cu apă călduță

Bioenergoterapeutul a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse când și cum anume trebuie băută apa.

„Două pahare de apă dimineaţa, activează tot ce înseamnă organele noastre interne. Trebuie să le bem uşor călduţe.

Un pahar de apă înainte cu 30 minute de a mânca este la fel de important.

Un pahar de apă după ce facem duş, ne va ajuta să ne scadă tensiunea arterială şi să ne stimuleze circulaţia periferică.

Te-ar mai interesa: Acestea sunt fructele care te vor ajuta să „...

Un pahar de apă înainte de somn, ne va ajuta să scăpăm de riscul unui infarct şi de complicaţii cardiace”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private