marți, aprilie 13, 2021

Ceai potență masculină. Cercetatorii italieni au “redescoperit” o plantă folosită cu succes de vechii chinezi drept un puternic afrodisiac.

După cum nota nu demult Science Daily, planta şi-a demonstrat

calităţile în numeroase teste de laborator în care a reuşit să detroneze celebra pilulă albastră. Studiile nu doar că certifică probabil cel mai puternic afrodisiac natural, ci pun bazele unui nou medicament pentru tratarea impotenţei.

Este vorba despre aşa numita “Iarbă a ţapului”, care în cadrul cercetărilor demarate de botanistul Mario Dell’Agli şi echipa sa a prezentat o mare capacitate de a vindeca disfuncţiile erectile masculine, considerabil mai mare decât a piluei albastre. Din nefericire, pilula albastră, care este folosită anual de circa 18 milioane de americani, prezintă o serie

de efecte secundare care duc la dureri de cap, inflamări faciale, stomac deranjat şi probleme de vedere.

Ceai potență masculină

Pentru a căuta o alternativă naturistă pentru pilula albastră, cercetătorii au studiat vechile tratate de medicină chinezească şi s-au oprit la “Iarba care pune pe jar relațiile intime”, intrigaţi de aprecierea pe care vechii chinezi o acordau acestei plante.

Studiile au descoperit că planta conţine o serie de substanţe şi enzime care controlează şi menţin erecţia, fără a da efecte secundare. Dintre toate plantele efrodisiace testate, “Iarba ţapului” s-a dovedit

planta cu cel mai puternic efect erectil. Prin extragerea şi modificarea icariinei, substanţa activă preponderentă din “Iarba ţapului”, cercetătorii au obţinut un derivat mai puternic decât pilula albastră, derivat fără niciun efect secundar.

Iarba țapului se găsește și în farcmaciile naturiste sub formă de ceai.

Ultimele stiri

Parteneri