luni, februarie 6, 2023

Mulți oameni își doresc să slăbească și din acest motiv caută rețete și diete rapide pentru a scăpa de câteva kilograme într-un timp scurt, dar trebuie clarificat că pentru a slăbi într-un mod sănătos trebuie să ai răbdare și să faci schimbări în obiceiurile tale.

Acestea fiind spuse, una dintre modificări constă în alimentație și recomandarea este să ai un deficit caloric (consumând mai puține calorii decât consumă organismul zilnic). În plus, la aceasta trebuie adăugat că este indicat să faci mișcare constant.

Te-ar mai interesa: Ministrul Sănătății, resemnat în privința calități...

La fel, este important să subliniem că inima bate de aproximativ 200.000 de ori pe zi, acțiune de care mulți nu sunt conștienți, dar fără de care nu ar putea trăi. Mai exact, fiecare bătaie a inimii conduce sângele prin vene și îl face să ajungă în întregul corp.

Fundația Spaniolă pentru Inimă explică că „tensiunea arterială este forța pe care sângele o exercită împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Tensiunea arterială este cea mai mare atunci când inima se contractă, pompând sânge și se numește presiune sistolică. Când inima este în repaus, între bătăi, tensiunea arterială scade și se numește presiune diastolică.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: 3 alimente care te ajută atunci când...

Trebuie remarcat faptul că bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate în lume, depășind orice tip de cancer și SIDA. Prin urmare, este extrem de important să faceți ceea ce este necesar pentru a avea grijă de inimă.

Sursă FOTO: Unsplash

Ceaiul de iasomie

Portalul OneHowTo evidențiază că ceaiul de iasomie ajută la scăderea în greutate datorită capacității sale mari de sațietate. În plus, pentru că este o sursă excelentă de antioxidanți, în care se remarcă catechinele, teaflavinele și flavonoidele, reduce inflamația vaselor de sânge și îmbunătățește sănătatea cardiovasculară.

Te-ar mai interesa: Prof. Mărmureanu, despre cutremurul de 7,8 grade: ...

Prepararea lui este simplă. 3 frunze de iasomie se adauga intr-o oala cu o cana de apa si se pun la fiert. Când ai terminat, lasă-l să se odihnească și bea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private