joi, martie 23, 2023

Băutura are, de asemenea, proprietăți de scădere a tensiunii arteriale și de scădere a nivelului zahărului din sânge, a spus un expert.

Colesterolul ridicat poate fi fatal. Colesterolul este un tip de grăsime care se găsește în sânge și se poate acumula prea mult, provocând blocaje. Dacă nu este tratat, acest lucru ar putea duce la o serie de afecțiuni medicale periculoase și urgențe, cum ar fi boli de inimă, atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale, printre altele.

Te-ar mai interesa: Dupa aproape 200 de ani, s-a aflat ce boli a avut ...

Colesterolul ridicat poate fi redus printr-o serie de modificări ale stilului de viață, cum ar fi reducerea grăsimilor saturate, fumatul și alcoolul.

Dar un expert a sugerat că adăugarea unui tip unic de ceai la rutina ta zilnică ar putea ajuta, de asemenea.

Kelly Choi, fondatorul magazinului Kelly Loves, a susținut beneficiile ceaiului de ginseng roșu coreean.

„Cu mulți dintre noi încercând să găsească modalități naturale de a ne îmbunătăți sănătatea, ceaiul de ginseng roșu coreean a devenit și mai popular în ultimii ani”.

Această băutură caldă este făcută cu rădăcina plantei de ginseng coreean (a nu se confunda cu ginseng-ul american sau siberian, ambele sunt foarte diferite).

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu natural împotriva herpesului. ...

Ceaiul are un gust destul de pământesc, așa că de obicei este amestecat cu miere, zahăr sau lămâie.

Mulți fani de ginseng coreean beau o ceașcă dimineața pentru a-i înviora și pentru a le da un plus de energie. Este o opțiune mult mai bună decât o băutură energizantă bogată în zahăr și, de asemenea, o alternativă bună la cafea dacă cafeaua te face nervos.

O ceașcă de ceai de ginseng roșu coreean are și proprietăți antioxidante puternice.”

Te-ar mai interesa: Testul de sânge care ar putea detecta boala Alzhei...

Doamna Choi a spus că băutura este bogată în:

  • Vitamina C
  • Flavonoide
  • Ginsenozide
  • Alți acizi fenolici.

Ea a adăugat: „Multe studii au descoperit că ginsengul roșu coreean ar putea ajuta la reglarea tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol și a zahărului din sânge”.

Ce spun cercetările?

Un studiu, publicat în revista Nutrients în 2020, a afirmat că ginseng-ul roșu coreean ar putea ajuta la scăderea colesterolului și la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Te-ar mai interesa: Ce risc ai să faci infarct? Un indiciu vital poate...

„Ginsengul roșu coreean (KRG) este cunoscut că are efecte benefice asupra sănătății cardiovasculare”, se spune.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private