vineri, august 19, 2022

Ceaiul acesta este foarte recomandat pentru întărirea imunității, mai ales în perioadele sezonului rece, când organismul este devitalizat din cauza lipsei hranei vii, accesibilă cu precădere primăvara și vara.

De aceea, în sezonul rece, ceaiul de Matcha poate fi o alternativă viabilă. Ceaiul de Matcha detoxifiază organismul, întărește sistemul imunitar, ajută considerabil procesul de slăbire, normalizează valorile colesterolului, îmbunătățește memoria și concentrarea, sănătatea inimii și conferă pielii o strălucire aparte.

Te-ar mai interesa: Margherita de la Clejani, în lacrimi: Nu am fost „...

Folosit în trecut de către călugării budişti în cadrul ritualului de meditaţie, ceaiul Matcha conţine de şase ori mai mulţi antioxidanţi decât fructele goji, de şapte ori mai mulţi decât ciocolata neagră şi de 17 de ori mai multi antioxidanţi decât afinele.

Specialiștii îl recomandă chiar zilnic, datorită efectelor benefice numeroase. Iată câteva motive pentru care este bine să beți ceai de Matcha zilnic.

Este un ceai verde și știm deja că orice ceai verde este plin de antioxidanți, scutul organismului împotriva radicalilor liberi.

Pudra de Matcha este una dintre cele mai nutritive din lume. Când bei ceai de Matcha te relaxezi, fără a-ți pierde concentrarea.

Te-ar mai interesa: Doamnelor, aceste exerciții să NU vă lipsească din...

Îți cresc energia și rezistența. Ceaiul de Matcha conține catehine, cei mai puternici și imbatabili antioxidanți, care contracarează efectele razelor UV, ai radicalilor liberi şi chiar a cancerului.

Ceaiul Matcha este produs prin măcinarea frunzelor de ceai verde, care nu sunt lăsate la fermentat. Plantele sunt proaspete, bogate în nutrienţi şi antioxidanţi. Un pahar de ceai pe zi îţi asigură energie pentru întreaga zi.

Te-ar mai interesa: Tot mai mulți copii, afectați de un nou virus. Iat...

Pielea devine mai catifelată, productivitatea creşte, atenţia sporeşte. Acestea sunt câteva dintre beneficiile acestui tip de ceai. Gustul său este aproape cremos şi nu este înţepător.

Denumit aurul verde, ceaiul Matcha este specific japonez şi reprezintă o pudră foarte fină de culoare verde peste care se adaugă apă fierbinte. Ceaiul se poate consuma într-o varietate de băuturi, fie cald, rece, cu lapte sau ca smoothie. Poate înlocui cu succes cafeaua.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru creier. Lipsa ei duce la...

Este benefic pentru persoanele care îşi doresc să slăbească, deoarece, stimulează arderea grăsimilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private