sâmbătă, mai 30, 2020

Cebraoptim de la Medicinas. Realizat special pentru persoanele care se confruntă cu afecțiuni ca Alzheimer, Parkinson, sindrom Down, epilepsie ori alte boli cerebrale, Cebraoptim este un remediu naturist revoluționar, a cărui formulă unică ajută la îmbunătățirea funcției cerebrale, precum și a capacității de memorare.

Obținut din ingrediente ale căror proprietăți excelente pentru organism sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri, Cebraoptim are o formulă unică, din care nu lipsesc Citicolină, Gingko Biloba, Bacoppa monieri ori Coenzima Q10, astfel că acest remediu naturist nu ajută doar la combaterea bolilor cerebrale, ci și a depresiei.

Citește și:

Conform experților în medicină naturopată, Cebraoptim este numărul unu în ceea ce privește remediile naturiste la nivel european, având proprietatea de a ajuta la combaterea și la refacerea funcțiilor neuronilor, dar și de a mări capacitatea de concentrare și focalizare, sporind chiar și rezistența la stres.

Acest supliment alimentar ajută, printre altele, la menținerea structurii, permeabilității, fluidității membranelor celulare nervoase, precum și la îmbunătățirea procesului de sinteză a fosfatidilcolinei ori la reducerea edemelor provocate în urma traumatismelor cerebrale ori a intervențiilor chirurgicale. O altă proprietate a acestui remediu naturist este faptul că ajută la eliminarea toxinelor din creier, îmbunătățind astfel starea generală a bolnavilor.

Citește și:

Cebraoptim este un supliment alimentar revoluționar, în compoziția căruia se regăsesc următoarele ingrediente:

  • Citicolina – 100 mg
  • Coama leului – 30 mg
  • Ginkgo biloba – 10 mg
  • Centella asiatică – 50 mg
  • Bacoppa monierri – 50 mg
  • Griffonia simplicifolia- 60 mg
  • Coenzima Q10 – 30 mg
  • Phosfatidyl serina – 20 mg

Unul dintre cele mai importante ingrediente din compoziția Cebraoptim este Citicolina, care este recomandată persoanelor care se confruntă cu boli precum Alzheimer, demență ori glaucom, întrucât îmbunătățește circulația sângelui în creier, dar crește și nivelul de acetilcolină în creier, un neurotransmițător utilizat pentru a comunica între neuroni. Cu alte cuvinte, acest ingredient are un rol deosebit de important în dezvoltarea capacității de memorie, dar și a altor procese cognitive. O altă proprietate a acestui ingredient este puterea de reduce riscul de apariție a bolilor vasculare cerebrale, precum și edemelor cerebrale apărute în urma traumatismelor craniene ori a altor tulburări.

Citește și:

De asemenea, în compoziția Cebraoptim se regăsește și Gingko Biloba, care este bogat în flavonoizi, acizi organici și substanțe fenolice, având rolul nu doar de a îmbunătăți atenția, capacitatea de concentrare și memoria, dar și de a îmbunătăți circulația sângelui, precum de a trata retinopatia diabetică ori senzația de zgomot în urechi.

Bacopa Monnieri, care se regăsește în compoziția Cebraoptim, este o sursă excelentă de antioxidanți, având puterea de a îmbunătăți capacitatea de memorare, de a elimina anxietatea, precum și de a îmbunătăți funcțiile cerebrale și ale sistemului nervos. Ba mai mult, potrivit experților în medicină naturopată, Bacopa Monnieri ajută la  îmbunătățirea atenției, orientării, dar și poziționării în spațiu, timp, scris și chiar citit.

Coenzima Q10, în schimb, un alt ingredient din compoziția Cebraoptim, ajută la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea riscului de a apariție a bolilor cardiovasculare, precum și la ameliorarea unor afecțiuni precum angină pectorală, cardiopatie ori ateroscleroză.  Este indicată și persoanelor diagnosticate cu Parkinson, o boală degenerativă a sistemului nervos care afectează funcțiile motorii, întrucât are proprietatea de a îmbunătăți sănătatea creierului și inteligența.

Cebraoptim este un remediu naturist disponibil sub formă de pilule, iar doza zilnică recomandată este de trei pilule, împărțite în trei reprize, dimineața, la prânz și seara, înainte de mese. Ca să fie absorbite rapid în organism, este bine să fie înghițite cu o cantitate mare de apă. Fiecare flacon de Cebraoptim are 90 de pilule. Nu se recomandă femeilor însărcinate ori care alăptează.

Disponibil in farmaciile Catena si magazine naturiste din toata tara.

Www.medicinas.ro sau la tel. 0723.269.701

Parteneri