marți, ianuarie 19, 2021
Irina Lungu

Bărbații acestor zodii te pot cuceri dintr-o privire. Au un magnetism incredibil, căruia nu îi poți rezista.

Dotați cu o putere de seducție fabuloasă, nici nu mai au nevoie de cuvinte. Limbajul corpului, gesturile și ochii sunt atuurile pe care următoarele trei zodii de bărbați le posedă și cu ajutorul cărora reușesc să pună pe jar orice femeie.

Berbec: Acest  bărbat este un cuceritor înnăscut. Te privește pe sub gene și îți zâmbește șugubăț din colțul gurii. Privirea lui este incendiară, dar și întunecată. Te fixează implacabil, promițându-ți pasiuni nebănuite. Te vrăjește pur și simplu, iar tu nu ai nicio putere să te opui.

Gemeni: Este un maestru al flirtului. Stie cum sa se joace cu vorbele si cum sa isi foloseasca privirea pentru a-ți capta atentia. Ochii lui transmit mesaje clare femeii pe care o place. Iti promite placere garantat, insa nu ai de unde sa stii acest fapt, pana nu incerci, tocmai ce vrea el ca tu sa faci.

Sagetator: privirea acestuia este insistenta, indrazneata. Te fixeaza cu privirea lui cercetatoare, astfel ca ajunge sa te captiveze. Prin privirile sale iti transmite bunadispozitie, astfel ca ajungi sa fii fascinata doar de prezenta lui si nu ai cum sa nu te indragostesti pe loc. Starea lui de spirit este una optimista, ochii lui exprimand exact ceea ce el simte.

Sursa