vineri, martie 24, 2023

Pe timpul iernii, din cauza faptului ca ne simtim deseori mai obositi, avem tendinta de a-i oferi organismului din ce in ce mai multa mancare. Din acest motiv creste semnificativ riscul ingrasarii. Insa, in doar 10 minute pe zi, cu un efort destul de mic, se poate sa ardem grasimea care se acumuleaza mai repede in sezonul rece.

Antrenamentul in sine este bazat pe miscari care pot fi usor puse in practica in confortul propriului camin si care au rolul de a stimula grupele musculare abdominale, dar si circulatia sangelui, pentru a duce la arderea grasimilor.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să mănânci de Buna Vestire ca să îți me...

Mai mult decat atat, acest antrenament nu dureaza decat 10 minute si poate fi efectuat de cel putin doua ori pe zi, daca va simtiti in stare, fara sa aiba efecte nocive asupra corpului.

CUM FUNCTIONEAZA

Miscarile din acest antrenament sunt bazate pe cicluri destul de rapide in timpul carora mai multe grupe musculare majore ale corpului lucreaza. In acest sens, sunt grabite arderile si este grabita circulatia. Astfel, se produce arderea grasimilor.

Mai mult decat atat, datorita diverselor pozitii de fandare si sau incordare a abdomenului, acest antrenament imbunatateste tonusul muscular si va face sa va simtiti plini de energie.

Te-ar mai interesa: Ghid complet de valori ale glicemiei în funcție de...

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private