sâmbătă, aprilie 1, 2023

Cele mai infidele zodii din 2021? Conform unui celebru site de dating, în 2021, unele semne zodiacale sunt predispuse să experimenteze în afara relației lor sau chiar a căsătoriei, conform DailyMail.

Cât de fidelă este zodia partenerului TĂU?

Balanțele neloiale sunt cele mai susceptibile de a avea o aventură urmată de Geminii cu două fețe – în timp ce Scorpionii nu se rătăcesc pe parcurs.

Semnele stelare cel mai probabil să fie infidele au fost dezvăluite – și este o veste proastă dacă sunteți căsătorit cu o Balanță.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune ceaiuri pentru ficatul gras, încărca...

Site-ul de matrimoniale extraconjugale Întâlnirile ilicite au analizat datele de la membrii lor căsătoriți și au descoperit că Balanțele neloiale sunt cele mai susceptibile de a avea o aventură, 16% dintre adulterii de pe site aparținând acestui semn zodiacal.

Gemenii cu două fețe vin din spate cu un procent de 14%, urmat de înșelăciunea Capricornilor pe locul trei cu 12%, în timp ce Scorpionul este cel mai fidel semn zodiacal.

În lumina sondajului, femeile Balanță și Gemeni și-au împărtășit motivele pentru care s-au angajat în relații extraconjugale – incluzând „nevoia de mai mult contact intim” și simțind pur și simplu că „varietatea este importantă în viață”.

„L-am înșelat mai întâi pe soțul meu cu un coleg de serviciu, la o petrecere de Crăciun în urmă cu cinci ani. A fost o  adrenalină să am acest mic secret murdar”, a spus Michaela, o Balanță.

Te-ar mai interesa: Plante cu efect de antibiotic eficiente în cazul i...

„Nu-l voi părăsi niciodată pe soțul meu, dar pur și simplu nu mă pot abține, sunt mult mai aventuroasă și am nevoie de mai mult contact intim decât el”.

Pe de altă parte, Cecilia, din zodia Gemeni, care folosește și ea site-ul, a explicat că nu crede în monogamie și că soțul ei este complet de acord cu ideea de a avea alti parteneri intimi.

„Am simțit întotdeauna că relațiile monogame fac parte din trecut”, a spus ea. Eu și soțul meu ne întâlnim amândoi cu alte persoane, dar suntem relația principală a celuilalt.”

Te-ar mai interesa: Simptome care arata că eşti intoxicat cu mucegai. ...

De ce sunt unele zodii mai înclinate spre a înșela?

Jessica Leoni, expert în relații pentru Ilicit Encounters, a declarat pentru FEMAIL că Balanțele extrovertite sunt „fluturi sociali” care vor căuta rapid validarea în altă parte, în timp ce se crede că Gemenii se tem de angajament.

La pol opus sunt Scorpionii, semne „pasionale și persistente”, ceea ce înseamnă că sunt hotărâți să facă o relație să funcționeze, înșelând doar în ultimă instanță.

Te-ar mai interesa: O legumă banală, dar consumată des de români, dezi...

Cele mai infidele zodii

 1. Balanță 23 septembrie – 22 octombrie. Cele mai infidele zodii

Nu este de mirare că Balanțele sunt cele mai infidele soților lor. Semnele aeriene se îndrăgostesc cu ușurință de oameni și este probabil să se implice într-o serie de aventuri.

„Dacă o Balanță este căsătorită cu cineva care nu este întotdeauna disponibil, este firesc că ar căuta validare și companie în altă parte”, spune Jessica.

 1. Gemeni 21 mai – 20 iunie. Cele mai infidele zodii

Gemenii iubesc aventura și se plictisesc cu ușurință, ceea ce înseamnă că sunt mai puțin probabili să fie fideli unei singure persoane.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune remedii naturale pentru E. Coli, o b...

„Gemenii sunt renumiți pentru că au două personalități adesea contradictorii și, deși iubesc compania, se tem de angajament”.

 1. Capricorn 22 decembrie – 19 ianuarie

În timp ce Capricornii sunt cu capul pe umeri și au tendința de a lua cu atenție toate deciziile lor, aceștia se pot angaja în relații extraconjugale ca mijloc de ușurare a vieții lor cotidiene stresante.

„Deși sensibili, Capricornii sunt, de asemenea, foarte ambițioși și cunoscuți pentru că sunt muncitori, iar o aventură poate fi doar calmarea stresului provocat de agitația zilnică.”

 1. Taur 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru flirt, împreună cu ambiția intensă pe care Jessica Leoni o prezice că i-ar putea determina să se simță „îndreptățiți” la o altă relație.

„Un Taur poate considera că are dreptul la o aventură ca mijloc de satisfacere a unei nevoi, pentru orice ar putea lipsi de la partenerul său.”

 1. Rac 21 iunie – 22 iulie

Racul tinde să fie grijuliu într-o relație și să protejeze foarte mult partenerul, cu toate acestea, lipsa de sprijin în relație ar putea duce la căutarea confortului în altă parte.

„Racul în personalitate este foarte calm și afectuos. Însă poate fi în căutarea unei aventuri dacă se simte neacceptat sau subevaluat în relația principală.”

 1. Leu 23 iulie – 22 august

Leii sunt ambițioși și au nevoie de autoritate într-o relație, căutând parteneri care să îi poată sprijini și să-i ajute să-și atingă obiectivele.

Deși aceștia nu au obținut un scor mare în urma sondajului, Jessica prezice că dacă aceștia ar înșela, „probabil că și-au planificat afacerea cu meticulozitate, astfel încât să nu fie prinși.”

 1. Fecioara 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt parteneri romantici, susținători și loiali, le place să fie într-o relație, dar sunt, de asemenea, extrem de independenți și au nevoie doar de timp.

Ca perfecționista, Fecioara este probabil să înșele atunci când relația nu merge așa cum se așteptase.

 1. Pești 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt afectuoși și dedicați, cu toate acestea pot avea dificultăți atunci când partenerii lor nu le înțeleg emoțiile.

„Peștii nehotărâţi, în mod natural un pic timizi, sunt mai susceptibili de a înșela în mod spontan, și în mod normal nu ar fi primii care inițiază infidelitatea.

 1. Berbec 21 martie – 19 aprilie

Aventuros și hotărât, Berbecului îi place să fie responsabil într-o relație și tinde să se îndrăgostească spontan. Deși este mai puțin probabil să trișeze, Berbecii vor deveni infideli atunci când simt că partenerii lor nu pot ține pasul cu nevoile lor fizice și emoționale.

 1. Săgetător 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt independenți și foarte cinstiți și sunt deseori dornici să rezolve problemele imediat ce le întâmpină într-o relație. Este posibil ca acest semn să nu caute o aventură dacă sunt nefericiți, ci pur și simplu se va despărți de partenerul lor dacă relația nu ar funcționa.

 1. Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii au nevoie de stimulare mentală de la partenerii lor și de multe ori apreciază faptul că sunt prieteni cu partenerul lor într-o relație pasională.

Este puțin probabil să înșele, Vărsătorul ar face tot posibilul să remedieze fisurile din relație.

12. Scorpionul 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt de obicei încăpățânati și hotărâti și ar prefera să încerce să facă o relație să funcționeze indiferent de problemă.

„Sunt hotărâți să facă o căsnicie nefericită fericită, prin voință pură și încăpățânare, și ar înșela ca ultimă soluție absolută – sunt o alegere sigură pentru monogamie.”

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private