luni, iunie 21, 2021

Un desert versatil, ușor de pregătit, perfect pentru mămicile care vor să își bucure familia cu o rețetă potrivită atât pentru copiii mai micuți, cât și pentru adulți. Cu siguranță nu va fi prima dată

când auzi de acest desert, dar știai cât de cunoscut și preferat este?

Ela Crăciun, cunoscută prezentatoare TV, jurnalistă și mamă a 3 copii, ne împărtășește o rețetă care să ne aducă aminte de copilărie. Grișul cu lapte. O rețetă simplă, ușor de preparat, care să îți minuneze familia, indiferent de vârsta lor. Acesta este un desert potrivit și pentru micuții de 1 an și jumătate, dar și pentru copiii mai mari, spune Ela Crăciun, pe blogul personal.

Salutare, dragi mămici și gospodine. Sunt fericită să revin la voi cu un nou articol cu rețete. Multe dintre voi m-ați rugat să vă vorbesc despre meniul

nostru zilnic. Încep cu rețeta noastră, potrivită atât pentru copiii de vârsta lui Nicholas (un an jumătate), cât și pentru cei mai măricei, dar și pentru părinți” a afirmai Ela Crăciun, în postarea blogului.

Iată rețeta recomandată de jurnalistă!

„Rețeta e foarte simplă, dar nouă ne place foarte mult, iar secretul este să puneți grișul în ploaie, abia când laptele a început să fiarbă și să amestecați tot timpul, până când se îngroașă”, spune Ela Căciun.

Ingrediente griș cu lapte 

500 ml lapte
50 g griș
2 linguri zahăr brun (opțional, dacă nu doriți să adăugați zahărul)

Se pare că prezentatoarea TV

recomandă acest desert tuturor mămicilor care își doresc ceva rapid, dar delicios! Cea mai bună variantă de servire este cea cu gem, orice preferință.

Ultimele stiri

Parteneri