duminică, august 14, 2022

Durerile articulare sunt provocate de multiple afecțiuni și cauze medicale. Fie că este vorba despre o fractură, trumă, reumatism sau artrită, durerile asociate pot diminua în mod semnificativ calitatea vieții și funcționarea corespunzătoare a întegului organism. Aceste dureri ptpot fi ameliorate cu ajutorul produselor farmaceutice, însă un anumit remediu natural împotriva durerilor poate avea aceleași beneficii, fără efecte adverse.

Te-ar mai interesa: Vindecare prin puterea minții. Profesorul Dulcan: ...

Artrita este o problemă de sănătate care provoacă disconfort și durere în mod frecvent. Persoanele care suferă de această afecțiune necesită un tratament stabil pentru ameliorarea durerilor articulare puternice, adesea apelând la produse farmaceutice obișnuite.

Cu toate acestea, durerile articulațiilor pot fi diminuate și cu ajutorul unor preparate naturale, cu efect analgezic.

Remediu natural împotriva durerilor articulare

  • miere de albine naturală
  • muștar (de preferat muștar iute)
  • sare
  • bicarbonat de sodiu
  • 20 g boia de ardei iute
  • 20 g praf de ghimbir

Cum se prepară acest remediu?

Se amestecă câte o linguriță din toate aceste ingrediente până când obțineți o pastă omogenă. Puneți amestecul într-o cutie sau într-un recipient. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că ingredientele sunt amestecate în cantități egale.

Te-ar mai interesa: Rugăciune specială către Sfânta Maria. Ce se întâm...

Cum se folosește acest tratament?

Se aplică crema pe zona afectată, se acoperă cu o pungă de plastic și se leagă cu un fular, pentru a stimula efectul termic. Se menține timp de o oră și jumătate – două ore. Este recomandat să utilizați acest remediu înainte de culcare, scrie bensana.ro.

Se repetă acest tratament timp de 4-5 zile la rând. Veți simți efectul chiar după prima aplicare. După cele 4-5 zile, folosiți amestecul doar la nevoie. Păstrați remediul la frigider pentru a-i cmenține beneficiile. Cu toate acestea, pentru că este un preparat 100% natural, acesta s-ar putea altera dacă este conservat prea mult timp.

Te-ar mai interesa: Exercițiu simplu. Profesorul Vlad Ciurea: „D...

Toate ingredientele sunt esențiale în prepararea acestui remediu pentru articulații. Un rol foarte important îl are muștarul, eficient împotriva durerilor. De asemenea, ghimbirul este esențial în ameliorarea durerilor din întreg organismul, datorită proprietăților analgezice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private