luni, octombrie 3, 2022

Cel mai inteligent om din lume, mesaj incredibil: Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu.

Coreeanul Kim Ung-Yong, în vârstă de 59 de ani, este cunoscut drept omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă cunoscut, fiind trecut în Guinness Book World of Records cu un IQ de 210.

Pentru o comparație rapidă, savantul Stephen Hawking avea un IQ de „doar” 160.

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

Geniul coreean vorbea trei limbi la trei ani

L-au numit „geniu irosit”, după ce și-a dat demisia de la NASA, la 18 ani, ca să-și găsească fericirea! A închis gurile rele cu un mesaj incredibil! „Faceți o greșeală gravă”

S-a născut în 1962, iar la 6 luni învățase să vorbească, la 3 ani citea cursiv (japoneză, engleză, germană – pentru învăţarea unei limbi străine având nevoie de aproximativ 30 de zile).

La 4 ani rezolva integrale şi calcule diferenţiale, scria poezii şi era, de asemenea, un pictor remarcabil.

L-au numit „geniu irosit”, după ce și-a dat demisia de la NASA, la 18 ani, ca să-și găsească fericirea! A închis gurile rele cu un mesaj incredibil! „Faceți o greșeală gravă”

L-au numit ratat după ce și-a dat demisia de la NASA

A fost invitat ca student la Universitatea de fizică din Hanyang, unde a audiat cursuri de la vârsta de 4 ani până la 7 ani.

În 1970, la vârsta de 8 ani, a fost invitat în Statele Unite la NASA, unde a terminat studiile universitare.

În 1974, a început activitatea sa de cercetare la NASA și a continuat această activitate până în 1978, când… s-a întors acasă, în Coreea de Sud.

Te-ar mai interesa: Boala care provoacă mai multe decese decât canceru...

Aici şi-a echivalat, într-un singur an, toate studiile şi s-a angajat… asistent universitar la o facultate din provincie.

Cel mai deștept om din lume a făcut o descoperire uimitoare. Citește și dă mai departe! | Avantaje.ro, Spiritualitate | Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine

Cel mai inteligent om din lume, mesaj incredibil: Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu

Toți cei care l-au lăudat peste măsură pentru capacitățile lui intelectuale, s-au grăbit să-l pună zid și l-au catalogat ca fiind un geniu ratat. Un om fără discernământ. Iresponsabil. Un ratat.

Cu toate acestea, Kim Ung-Yong și-a urmat drumul și a recunoscut public că inteligența peste medie și lumina reflectoarelor nu te fac fericit. Nu-ți aduce satisfacții reale și palpabile.

Te-ar mai interesa: Medic: Este cel mai prost obicei alimentar. Duce l...

„Încerc să le explic oamenilor că sunt fericit cu alegerea mea. De ce trebuie ca ei să îmi numească fericirea un «eșec»?”, s-a întrebat Kim Ung-Yong.

Geniul a considerat că ingineria este „constructivă”, motiv pentru care îi oferă „liniște sufletească” – argumente pe care oamenii din jurul lui au refuzat să le accepte.

„Oamenii pun prea mare preț IQ și cred că oamenii cu rezultate bune la aceste teste sunt omnipotenți. Nu este adevărat. Uitați-vă la mine – nu am talent muzical și nu excelez la nici un sport. Societatea nu ar trebui să judece pe nimeni folosind astfel de parametri.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 octombrie. Vărsătorii au o energie imen...

Oamenii sunt diferiți și au diferite ritmuri de învățare, speranțe, talente, visuri. Ar trebui ca fiecare om să respecte asta”, a spus Kim Ung-Yong.

În singurul interviu pe care l-a acordat presei coreene pe această temă a spus că societatea pune verdicte greșite și că-i împinge pe oameni să caute satisfacții acolo unde nu există cu adevărat. Întrebat cât valorează inteligența și cât este de importantă, Kim Ung Yong a dat un răspuns șocant, care poate reprezenta cea mai mare descoperire pe care o pot face oamenii:

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

„Poți avea o capacitate intelectuală mare, poți fi genial la matematică și să ai abilități lingvistice de necontestat, dacă eșuezi la capitolul INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ, nimic nu mai contează.

Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private