luni, septembrie 26, 2022

Cel mai mare regret al lui Dani Oțil! Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune. Cu toate acestea, are un mare regret pe care l-a spus fără să se ascundă pe contul personal de socializare.

Dani Oțil, mesaj impresionant pentru fiul său. Mai mult, vedeta de la Antena 1 a scris pe contul personal de socializare o scrisoare adresată fiului său, Luca Tiago.

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

În vârstă de 42 de ani, Dani Oțil a mărturisit că are un regret încă din copilărie, asta pentru că prezentatorul TV nu își suna părinții prea des, iar acum îi pare rău de acest lucru, chiar dacă nu mai poate da timpul înapoi. Dani Oțil îl sfătuiește pe fiul său să nu îl ia drept exemplu și să îl apeleze tot timpul.

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani sa fim siguri ca ma mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Pana pe 2042…”, a scris vedeta TV pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și frumoasa lui soție, Gabriela Prisăcariu, sunt un cuplu perfect, iar cei doi radiază de fericire de când au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu aproximativ un an.

Te-ar mai interesa: Semne și simptome de avertizare că ai un atac de c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private