luni, septembrie 26, 2022

Celebra Maria Dragomiroiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Recent, cântăreața de muzică populară a făcut dezvăluiri greu de descris despre viața personală.

Marea dramă din viața Mariei Dragomiroiu: Mi-a fost foarte greu

Prezentă, sâmbătă seara, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Dragomiroiu a povestit drama prin care a trecut.

„A fost într-un fel pentru că mi-am adat seama că este o mare responsabilitate să fii comparată cu marea doamnă a câtecului românesc popular, Maria Tănase.

Te-ar mai interesa: Cum sa alegeti un camin de batrani potrivit pentru...

Mi-am dat seama că trebuie să muncesc foarte mult să conving că, de fapt, eu nu o copiam pe Maria Tănase. Timbrul meu este așa. Timbrul vocii mele seamănă cu timbrul Mariei Tănase. Când eram mică și mergeam dimineața la liceu, eu cântam doar cântecele Mariei Tănase.


Maria Tănase a fost interpretul care m-a emoționat

Maria Tănase a fost interpretul care m-a emoționat. Datorită ei mi-am dat seama că nu vreau să fac altceva în viața asta. Mi-a fost foarte greu pentru că timp de 7 ani mi se tot spunea „Mai încearcă să cânți ca tine””, a spus Maria Dragomiroiu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Artista de muzică populară a vorbit, în trecut despre copilăria sa și despre visele sale din tinerețe. Totodată, ea a dezvăluit și care este detaliul din viața sa pe care ar vrea să îl schimbe, dacă ar putea.

Te-ar mai interesa: Extract cu puteri magice. Mihaela Bilic: Încetineș...

Spre deosebire de alte persoane, Maria Dragomiroiu visa în copilărie la ziua în care se va putea angaja și își va putea ajuta familia cu bani. Deși avea o gândire matură pentru vârsta ei, aceasta a făcut tot felul de trăznăi atunci când era copil. Se urca în pom și nu se mai putea da jos, pierdea vitele familiei când ieșea cu ele la păscut. Lucruri simple, pe care le face un copil crescut la țară.

Te-ar mai interesa: Ce se va întâmpla cu școlile în această iarnă: Se ...

Din cauza greutăților vieții, însă, Maria Dragomiroiu a recunoscut că nu își dorește să mai fie, din nou, copil. Aceasta a avut o copilărie grea, la fel a fost și prima parte din tinerețea sa.

Maria Dragomiroiu: Nu mi-aș mai dori să fiu copil

„Nu mi-aș mai dori să fiu copil, a fost foarte grea copilăria, și tot ce am trăit până la 30 de ani, în afară de drumul cântecului și copiii mei, pe care mi i-a dăruit Dumnezeu”, a mărturisit artista de muzică populară.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești într-o relație toxică: I...

Anul 1977 avea să îi deschidă drumul spre succes. Maria Dragomiroiu câștiga concursul „Floarea din grădină”

În cei peste 40 de ani de carieră în industria muzicală, ea a lansat 23 de albume și a obținut Discul de Aur pentru vânzările record ale albumului „Cântecul și dragostea”, potrivit Capital.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private