Sari la conținut

Cel mai mare secret al Adrianei Iliescu. Cine este tatăl fiicei sale

Sursă Romania TV

Cel mai mare secret al Adrianei Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania a marturisit ca Eliza, fiica sa, a intrebat cine este tatal sau. La acel moment, femeia a amanat clipa in care ii va spune adevarul!

Cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu, a declarat că fiica ei a întrebat-o despre tatăl acesteia. Pentru moment, ea a amânat clipa în care îi va spune adevărul fiicei sale.

Când Adriana Iliescu a născut, a devenit cea mai bătrână mamă din România, ținând primele pagini ale presei multă vreme. Cei mai mulți au criticat-o pentru faptul că și-a dorit să aducă pe lume un copil la o vârstă atât de înaintată, la 66 de ani, dar fosta profesoară universitară își crește fiica fără să se lase afectată de ce spun ceilalți.

Eliza Iliescu, care acum este deja o domnisoara in toata regula, a inceput sa puna intrebari despre tatal sau. Aceasta a întrebat-o pe Adriana cine este el și unde se află, dar femeia a preferat să păstreze secretul, momentan.

„Cand o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”

Cel mai mare secret al Adrianei Iliescu: „M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tăți este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”,a mărturisit Adriana Iliescu, cu ceva timp in urma, potrivit Cancan. Din nefericire, sansele ca Eliza sa-si cunoasca tatal sunt aproape inexistente.

Adevărul este că, în cazul fertilizărilor in vitro, donatorii sunt anonimi, așa că Eliza nu va afla niciodată cine este bărbatul care a contribuit la îndeplinirea visului Adrianei Iliescu de a avea un copil.

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza Maria Bogdana Iliescu, s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești. Mama ei a făcut eforturi uriașe pentru a găsi un medic care să-i facă fertilizare in vitro la vârsta de 66 de ani.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: