Sari la conținut

Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Cum să rămâi viril chiar și după 60 de ani

Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Cum să rămâi viril chiar și după 60 de ani.

Starul absolut de la Hollywood Robert De Niro a devenit din nou tată pentru a șaptea oară la vârsta de 79 de ani. De Niro a discutat despre rolul de tată recent, în timp ce își promova viitorul său film „About My Father”.

Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani

Câștigătorul Globului de Aur dezvăluise vestea fără a oferi detalii despre noul membru din familia sa sau despre identitatea mamei. Robert de Niro este și bunic – dar mai mult decât orice, ceea ce îi surprinde cel mai mult pe fani este modul în care actorul, la vârsta lui, a devenit tată.

Oamenii de știință spun că bărbații, pe măsură ce îmbătrânesc, trebuie să acorde mai multă atenție modificărilor dietetice și ale stilului de viață. Mai jos sunt câteva lucruri pe care le puteți face ca bărbat în vârstă pentru a vă menține virilitatea, forța și rezistența cât mai ridicate.

Micile modificări ale dietei pot face o mare diferență în cuplurile mai în vârstă. Cercetările arată că consumul de alimente pe bază de plante care conțin fitoestrogeni poate ajuta femeile să-și ridice nivelul de estrogen.

Cum să rămâi viril după 60 de ani

Virilitatea și fertilitatea sunt folosite în mod interschimbabil, deși sensul nu este același. Virilitatea înseamnă bărbăție sau a avea o dorință sexuală puternică, iar fertilitatea este capacitatea de a avea moștenitori. Barbatii pot fi fertili fără a fi virili.

Acestea fiind spuse, există doar o distincție subțire între cele două. Aici, enumerăm câteva sugestii pentru a vă menține viril sau fertil.

 1.  Somn bun: sunt necesare 7-8 ore de somn bun pentru o producție optimă de spermă.
 2. Renunțați la fumat și alcool: Fumatul excesiv, tutunul sau consumul de alcool nu sunt bune pentru sănătatea spermei. Dimpotrivă, fumatul sau consumul de alcool ocazional nu împiedică sănătatea spermei.
 3. Evitați utilizarea articolelor de îmbrăcăminte strânse.
 4. Faceți exerciții: Exercițiul reduce inflamația, crește antioxidanții, crește aportul de sânge către organe, stimulează producția de testosteron, ajutând astfel la îmbunătățirea sănătății spermei și a apetitului sexual. Genuflexiuni, pushup, deadlift, bench press, pullup/chinup, overhead press: Aceste exerciții recrutează o cantitate semnificativă de masă musculară, iar cantitatea de masă musculară recrutată în timpul unui exercițiu s-a dovedit a fi un factor important în eliberare. de testosteron. Scopul este de a avea un antrenament total de cca. de 3 ori pe saptamana.
 5. Obezitatea la bărbați provoacă scăderea testosteronului, reducând astfel apetitul sexual și numărul de spermatozoizi. Conceptul de „Mâncați mai puțin și faceți mai mult exerciții” este piatra de temelie pentru reducerea în greutate, care poate îmbunătăți numărul de spermatozoizi, apetitul sexual și, la rândul său, fertilitatea.
 6. Reducerea stresului: Stresul are ca rezultat creșterea producției de hormon cortizol, care are un efect dăunător asupra sănătății spermei. Stresul afectează și răspunsurile sexuale.
 7. Alimente care stimulează fertilitatea:
 • Migdale, nucă: nuca este bogată în acizi grași omega 3 și 6 despre care se știe că îmbunătățesc viteza spermatozoizilor.
 • Usturoiul este bogat în seleniu, care va reduce ruperea cromozomilor și va îmbunătăți integritatea spermei.
 • Roșiile și rodiile ajută la îmbunătățirea sănătății spermei.
 • Citricele precum lămâia, strugurii și portocalele au putrescină și vitamina C care vor ajuta la creșterea vitezei spermatozoizilor și, astfel, a potențialului de fertilitate.
 • Se știe că banana roșie îmbunătățește nivelul de testosteron.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel