sâmbătă, mai 21, 2022

Cel mai mare spital mobil din țară urmează să fie închis. Care este motivul din spatele acestei decizii.

În contextul scăderii numărului de cazuri de persoane infectate cu visusul SARS-CoV-2, Spitalul de la Lețcani urmează să fie închis.

Spitalul modular COVID-19 de la Lețcani, din judeţul Iaşi, este cel mai mare din țară, dar va fi închis, pentru că nu mai sunt pacienți care să necesite internare. În aceste condiții, Spitalul Mobil Lețcani va intra într-un proces de igienizare și se va închide.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar. Medic român: Există medicații i...

decesele de covid-19

Cel mai mare spital mobil din țară urmează să fie închis. Care este motivul din spatele acestei decizii

Potrivit bzi.ro, în aceste momente, în unitatea medicală mobilă mai sunt internate trei persoane la Terapie Intensivă. Persoanele vor fi transferate în alte unități de profil din Iași.

Spitalul mobil de la Lețcani a fost inaugurat în luna octombrie a anului 2020, în timpul pandemiei de coronavirus.

Format din 100 de containere, unitatea mobilă de la Lețcani este cel mai mare de acest tip din țară. Containerele au fost achiziționate în urmă cu aproximativ 1 an şi jumătate, pentru suma de 13 milioane de euro.

Spitalul mobil de la Leţcani a fost deschis în luna octombrie 2020. În luna ianuarie 2021 a fost închis pentru „lucrări de igienizare şi dezinfecţie”.

Te-ar mai interesa: Revoluția postbioticelor: ce sunt și cum diferă de...

Inițial, s-a anunțat că spitalul va fi închis pentru câteva zile, timp în care au fost realizate lucrările de sterilizare și dezinfecție, a rămas închis timp de 8 luni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private