Sari la conținut

Cel mai scump cadou de nuntă. Mireasa a făcut descoperirea chiar după noaptea nunții

Nunta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Cel mai scump cadou de nuntă. A doua zi după ce s-a căsătorit, un mire a decis să îi ofere cadou un loz răzuibil noii sale soții. Și, spre surprinderea lor, au câștigat 1 milion de dolari.

Câștigătorul în vârstă de 57 de ani, care a ales să rămână anonim, a cumpărat lozul „Diamond & Pearls” cu 10 dolari la un magazin din comitatul Livingston, potrivit Loteriei din Michigan.

Când au răzuit biletul, au văzut că au câștigat jackpotul de 1 milion de dolari. Mirii spun că nu le-a venit să creadă.

Cadou de nuntă de 1 milion de dolari

„Am citit de mai multe ori instrucțiunile pentru a ne asigura că am câștigat cu adevărat. Au fost câteva zile interesante pentru noi”, a povestit bărbatul, potrivit Business Insider.

Cuplul a ales să primească banii într-o singură tranșă de aproximativ 693.000 de dolari, după impozite, în loc de rate anuale, a spus Loteria din Michigan.

Emily Irwin, care lucrează pentru Wells Fargo Bank și îi consiliază pe câștigătorii la loterie cu privire la modul în care își cheltuiesc câștigurile, a dezvăluit că tranșa unică este adesea avantajoasă.

Iar motivul constă în faptul că oferă acces imediat la fonduri și control pe termen lung asupra modului în care sunt investiți banii.

Cu toate acestea, câștigătorii la loterie din SUA pot opta pentru plăți anuale, ceea ce le poate oferi „liniște sufletească” și o plasă de siguranță financiară pe termen lung, a mai dezvăluit Irwin.

Cuplul câștigător a declarat Loteriei din Michigan că intenționează să-și investească câștigurile.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: