marți, mai 17, 2022

Depresia și anxietatea pot avea efecte grave asupra calității vieții și a capacității de funcționare a organismului, dar există tratamente. Depresia și anxietatea sunt tratabile, indiferent dacă apar împreună sau separat. Majoritatea oamenilor beneficiază de psihoterapie, medicamente sau o combinație a acestora, însă pot fi tratate cu un aliment bogat în aminoacizi esențiali și în Vitamina B.

Te-ar mai interesa: Entorsa de genunchi: măsuri de prim ajutor pentru ...

Cel mai simplu remediu pentru DEPRESIE. Secretul sănătății a fost dezmințit

ingredientul

Este vorba despre drojdia de bere. Conținutul complex de vitamine B, vitamina D, vitamina E, plus 16 din cei 28 de aminoacizi esenţiali, plus 18 minerale esenţiale corpului uman, precum calciu, magneziu şi fosfor, remediu pentru tratarea depresiei

Experții medicali susțin că anumite specii de drojdie sunt utilizate ca probiotice, acţionând ca nişte bacterii bune asupra florei intestinale.

Befeciile drojdiei de bere: protejează organismul uman de diverse infecţii

Drojdia de bere conţine doi carbohidraţi principali, care protejează organismul uman de diverse infecţii. În plus, drojdia de bere împiedică bacteriile patogene să se aşeze pe mucoasa intestinelor.

Te-ar mai interesa: Cum dizolvi în mod natural cheagurile de sânge? Tr...

Beta-glucanul din drojdie reduce nivelul colesterolului rău

Terapia cu drojdia de bere are un efect revigorant asupra sistemului nervos, combătând depresiile şi anumite tulburări psihice. Astfel că persoanele agitate din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina, a crize energetice sau a crizei financiare pot încerca acasă terapia cu drojdie de bere.

De altfel, oamenii care consumă regulat drojdie de bere au un nivel normal al glucozei în sânge.

Drojdia de bere conține fier, iar medicii recomandă persoanelor anemice consumul acestui aliment.

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă mănânci sănătos sau nu? Cea mai bună...

Mai mult, drojdia de bere încetineşte procesul de îmbătrânire, așa că doamnele și domnișoarele pot consuma cu încredere acest produs alimentar, potrivit Capital.

Dacă nu te-am convins, Patricia Rusu, nutriționist, dezvăluie pe blogul personal câteva alimente cu efect miraculos pentru sănătatea mintală și, de asemenea, pentru sistemul imunitar.

„De azi e martie, însă cum nu a venit încă primăvara, cu verdețurile și celelalte bunătăți ale ei, ai nevoie în continuare de alimente care îți întăresc imunitatea. Iată câteva dintre acestea!(…) mai ales in timpul anotimpului rece ai nevoie de hrană care oferă nutrienți corpului tău și îl umple de energie. Asigură-te că vei consuma săptămânal din această listă de aliați împotriva problemelor de sănătate care pot să apară încă sezonul rece.

Te-ar mai interesa: România a mai pierdut un doctor de top. A tratat m...

În plus, cu atât mai mult acum, în aceste zile tulburi, când organismul ne e încercat tot mai des de stres, anxietate, stări ciudate, avem nevoie să ne asigurăm, pe lângă echilibrul emoțional, că facem tot posibilul să menținem măcar pe linia de plutire și organismul din interior. Pentru că putem face ceva și aici, putem ajuta organismul să reziste mai ușor stărilor de anxietate depresive, factorului de stres ce vine din activarea sistemului Luptă-sau-Fugi, iar eu mi-am propus să vă scot în față în fiecare zi câteva soluții, din ceea ce știu eu și din experiența mea”, scrie Patricia Rusu.

Te-ar mai interesa: Senzația și semnele de pe piele care poate indica ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private