marți, iunie 15, 2021

Crăciunul și Revelionul sunt sărbători recunoscute pentru preparatele delicioase, dar de multe ori prea grele pentru stomacul nostru. Nu puțini sunt cei care întâmpină disconfort, senzație de balonare sau

probleme cu digestia după ce au consumat timp îndelungat aceste preparate.

Chiar dacă mesele de Crăciun și Revelion par apetisante, acestea ascund alimente greu de digerat, care încetinesc metabolismul organismului și ne fac să ne gândim deseori că trebuie să slăbim rapid.

De aceea, după această perioadă se recomandă o schimbare a dietei și introducerea unor alimente cu rol de detoxifiere și ardere a grăsimilor acumulate peste iarnă.

Fructe cu multiple beneficii

Grapefruit-ul este un fruct minune în curele de detoxifiere sau slăbire. Acesta este recunoscut pentru efectele benefice

pe care le are asupra enzimelor din ficat, care contribuie la procesul natural de detoxifiere. Consumat dimineața, un grapefruit ne poate ajuta să scăpăm rapid de senzația de balonare și “prea plin” de după sărbători.

Pe de altă parte, un fruct exotic ca avocado conține o multitudine de antioxidanți, care ajută la eliberarea grăsimilor din organism și detoxifierea naturală a acestuia. Şi acesta poate fi consumat dimineaţa, pentru efecte întreaga zi. Știm totuși că mulți dintre voi nu agreați grapefruit-ul din cauza gustului amărui. Puteți încerca totuși un pachet complet pentru detoxifiere, care să conțină toate

vitaminele de care aveți nevoie pentru a vă repune organismul pe picioare.

Legume verzi

De multe ori organismul ne transmite că are nevoie de o cură de detoxifiere, mai ales după un anotimp plin de mâncăruri grele pentru digestie, cum este iarna.

Atunci când este cazul să eliberăm corpul de câteva grăsimi și toxine, legumele de culoare verde pot fi cei mai buni aliați în curele noastre de slăbit sau detoxifiere. Această categorie de legume conține o substanță foarte importantă în buna funcționare a digestiei: clorofila.

Astfel, un smoothie realizat dimineața cu legume verzi ca

spanac, kale, brocoli, castraveți sau ardei verde ne poate ajuta să grăbim procesul natural de detoxifiere a organismului și să ușurăm digestia acestuia.

Sursa: https://unsplash.com/photos/J26QsYZsVLA

Suplimente naturale cu rol de detoxifiere

Pentru a ne asigura că organismul primește tot ajutorul de care are nevoie în procesul de detoxifiere sau slăbire după sărbători, putem opta pentru câteva suplimente naturale pentru detoxifiere, care au la bază ingrediente BIO.

Acestea accelerează natural detoxifierea, datorită ingredientelor active, atent selecționate, fără a avea un efectiv negativ asupra metabolismului și fără a crea dependență.

Consumate

regulat, suplimentele naturale pot fi cel mai bun ajutor al ficatului în procesul de detoxifiere și eliminare a grăsimilor.

Perioada sărbătorilor ne tentează cu multe alimente care îngreunează digestia și metabolismul corpului. Chiar dacă nu putem rezista tentației, nu trebuie să uităm că excesele aduc întotdeauna efecte negative asupra corpului.

De aceea, este recomandat ca după o astfel de perioadă sau cel puțin o dată pe an să apelăm la o cură de detoxifiere a organismului, pentru a ne recăpăta vitalitatea, energia și pofta de viață. Sfaturile prezentate mai sus sunt excelente și ajută rapid la eliminarea toxinelor din ficatul nostru.

În plus, detoxifierea poate ajuta și la pierderea grăsimilor și ne oferă șansa de a începe un nou an sau sezon liberi, fără a simți vreun disconfort.

 

 

 

Ultimele stiri

Parteneri