joi, septembrie 29, 2022

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile de vezică biliară. Încercați ACESTE remedii care vă completează celelalte eforturi pentru ameliorarea durerii.

Vezica biliară este un organ care ajută la procesul de digestie. Eliberează sucul biliar în tractul digestiv, care ajută la descompunerea grăsimilor care trec prin intestine. Acest lucru ajută mai apoi sângele să absoarbă toți nutrienții esențiali necesari organismului.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Cu toate acestea, dacă acest proces este întrerupt, pot apărea mai multe probleme de sănătate și, de asemenea, infecții din cauza bolii vezicii biliare.

Simptomele infecției vezicii biliare ar putea fi o durere în partea dreaptă sus a abdomenului și acest lucru se întâmplă din cauza inflamației.

Celelalte simptome ale durerii vezicii biliare sunt:

  • greața,
  • vărsăturile
  • febra

Această durere este de obicei tratată cu medicamente pe care medicul le va prescrie. Cu toate acestea, poate fi tratată și cu remedii naturiste.

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile de vezică biliară

Vă prezentăm, mai jos, câteva remedii naturale care ar putea ajuta la ameliorarea durerii vezicii biliare.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

1. Schimbări în dietă: Alimentele procesate sau alimentele bogate în grăsimi și zaharuri pot crește riscurile de boli ale vezicii biliare și pietre. Eliminați aceste alimente și adăugați alimente hrănitoare și sănătoase. Includeți alimente precum verdeață închisă, cu frunze verzi, nuci, orez brun, pește, nuci și multe altele ca acestea.

2. Utilizați o compresă termică: Când aplicați căldură pe zona afectată, aceasta poate ajuta la ameliorarea durerii care apare din cauza presiunii de la acumularea bilei. Puteți folosi o pernă de încălzire sau o compresă încălzită pentru același lucru.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

3. Ceai de mentă: Acesta conține mentol care ajută la ameliorarea durerii. Mai mult decât asta, ceaiul de mentă ar putea fi folosit și pentru durerile de stomac și digestie, printre câteva alte probleme.

4. Turmeric: Cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, acest condiment poate fi folosit pentru a oferi ameliorarea durerii și a inflamației cauzate de infecția sau pietrele.

Te-ar mai interesa: Soțiile sâcâitoare îmbunătățesc sănătatea soților ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private